NeodymiumMagnet N52 1BUC 60 x60 x3mm Super Puternic de pământuri Rare Magnet Permanet Puternici Magneți din Neodim Bloc

48.04lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dreptunghi bloc Magnet Dimensiune masa(parțial) , doar faceți clic pe ea, dacă ai nevoie de Dreptunghi magnet Dimensiuni: Lungime x latime x grosime (în mm) Accepta personalizate, Prețul poate fi mai mic dacă cantități mari, doar sa ne contactati!!

NeodymiumMagnet N52 1BUC 60 x60 x3mm Super Puternic de pământuri Rare Magnet Permanet Puternici Magneți din Neodim Bloc

Caietul de sarcini:

Magnet neodim

Dimensiune: 60 mm x60mm x3 mm

Grad:N52 1buc magneți

Caracteristică: Permanent magnet puternic

Aplicație:

Câmp acustic: difuzor, receptor, microfon, alarmă, stadiul audio, car audio și așa mai departe.

Electronice: magnetic permanent cu vacuum a actuatorului de disjunctoare, relee magnetice, metru,metru de sunet, un comutator reed, senzori.

Câmp electric: VCM, CD / DVD-ROM, generatoare, motoare, motoare servo, micro-motoare,motoare de vibrații.

Utilaje și echipamente: separare magnetică, macara magnetice, magnetice utilaje.

Sănătate: RMN, scanere, echipamente medicale, magnetice produse de sănătate și așa mai departe.

Alte industrii: magnetizate Ceara, conducta de decalcifiere, magnetic de prindere, automat mahjong mașină,încuietori magnetice, usi pentru windows magnetice, magnetice depozitare, piele magnetice, jucării,unelte magnetice, cadouri și ambalaje.

Notificare:

Magnet materialul este pulverizat de o serie de elemente de neodim, fier și bor amestecat sinterizate metalurgia pulberilor turnare, materialul în sine este fragil și greu de caracteristici, cuplat cu o foarte puternică forță magnetică. Dacă magnetul întâlnite brusc rapidă de adsorbție bruscă sau coliziune cu doi magneți sunt ușor de rupt materialul de fier, utilizarea procesului trebuie să fie atent, reducerea rebuturilor, și pentru a preveni prinderea mâini.

Pretul este doar preț de vânzare cu amănuntul, acesta poate fi mai mică dacă aveți nevoie de cantități mari, doar sa ne contactati!!!!

Dimensiune toleranță:

Nu va fi de dimensiuni diferite de toleranță pentru diferite dimensiuni magnet, în general, este de ±0,01 mm pentru magnet mic , ±0,2 mm pentru magnet mai mare,(cu excepția pentru unele dimensiune magnet), dacă vă interesează, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma.

Vă rugăm să rețineți: toate magnet aparțin materiale fragile, vă rugăm să aveți grijă în timpul utilizării, pentru a evita lovit-o puternic.

Transport

Postul va fi livrat prin SG Post ,POSTNL sau Vilatudor.ro STANDARD de TRANSPORT sau altul.

va vom trimite comanda 1-3 zile după ce a primit plata(cu Excepția personalizate sau elemente speciale).vă rugăm să alegeți de transport maritim vrei.

Rusia,Brazilia:15-45 zile lucrătoare

Statele unite ale americii: 7-15 zile lucrătoare

Australia,Marea Britanie,Spania, Franța , Germania : 7-19 zile lucrătoare

Alte țări: nu mai mult de 45 de zile lucrătoare

(Zile lucrătoare nu includ sfârșit de săptămână, vacanțe etc.)

Vă rugăm, vă rog, așteptați pentru elementul cu răbdare!

Clearance-Ul Clientului

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale .Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita taxa .Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă .Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, vă rugăm să verificați politica vamală la propriul loc ,Dacă va trebui să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară vă rugăm să înțelegere.

plata

·Acceptam Escrow. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Te rog, lasă-mă să știu dacă există orice întrebări.

Se întoarce și politica de Rambursare sunt acceptate

oricare ar fi motivul pentru care ai primi un element de satisfacție în termen de 15 zile ,vă rugăm să ne contactați și de a returna produsul(cu Excepția articol personalizat). Și să păstreze elementul în stare bună ca atunci când a primit. Rambursare integrală a prețului de vânzare va fi dat. Dar cumpărătorul va trebui să plătească costul de transport maritim.

Când ai greșit și elementele problemei ,vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile, și să ofere confirmarea dovada prin video sau fotografii. Atunci când elementul este judecat ca fiind responsabilitatea noastră, noi oferim rambursare și politica de returnare. Sau vom retrimite elemente noi pentru tine.

Despre noi

Suntem profesional de material magnetic furnizor. Acceptam personalizare. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați în orice moment. Vom răspunde cât mai curând posibil.

Feedback-ul:

Depindem de client satisfacția de a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi. Dacă sunteți stratificat cu produsele noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv.

Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Feedback-Ul Bun

Atelierul nostru și produse

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 8cm x 8cm (7.09in x 3.15in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Tip De Unitate bucata
Culoare Placa cu nichel
temperatura de lucru(max) 80 grade celsius
Maxim magnetic produs energetic 3.41 (KJ/m3)
Cerere Industriale Magnet
Seria magnetic puternic
densitatea 7.5 (g/cm3)
Compozit Magnet Neodim
Material De Calitate N52
Forma bloc
Cu Găuri No
Numărul De Model N52
Numele produsului magnet neodim n52
Tip Permanent

Produse similare