RealTS 1/35 Trompetist 00210-al doilea Război Mondial militare germane model de tip locomotiva cu aburi BR52

318.90lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


RealTS 1/35 Trompetist 00210-al doilea Război Mondial militare germane model de tip locomotiva cu aburi BR52

Prieten Drag,

Multumesc pentru vizita magazinul nostru! Legate de transport maritim și de plată, trebuie să clarifice cât mai jos. Vă rugăm să citiți înainte de a cumpăra:

1. Pentru transportul de Brazilia, ne-am promis că data de livrare este de maxim 90 de zile de china post air mail sau Speciale-line YW, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 90 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.

2. Pentru transportul în rusă și Belarus , vă sugerăm să alegeți: serviciile de Finlanda, cu mai ieftin costul de transport maritim și de livrare rapida, am promis că în termen de 40 de zile de livrare data de: serviciile de Finlanda, dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 40 de zile de: serviciile de finlanda, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.

3. Pentru china post air mail de expediere în alte țări (cu excepția Braziliei), am promis că în termen de 60 de zile de data de livrare, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 60 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.

4. Gratuit de transport maritim produs în rusă, Belarus, va vom trimite prin: serviciile de finlanda. Transport gratuit pentru Brazilia, va vom trimite prin Specială-linia YW, transport gratuit la Americani, ne va livra prin E-pachete, pentru alte țări, va vom trimite prin china post air mail.

5. Dacă primiți elementul în stare proastă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi cea mai bună soluție pe care o avem.

6. De asemenea, vom accepta paypal de plată, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi si ne va lasa sa stii contul nostru de paypal atunci.

7. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm fel să ne dea un 5 star feedback-ul , bunatatea suport înseamnă mult pentru noi!

Mulțumesc pentru atenție și sper că veți avea o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.88kg (6.35lb.)
Dimensiunea Pachetului 59cm x 38cm x 15cm (23.23in x 14.96in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Tip Tren
Avertizare 14+
Nume De Brand RealTS
Material Plastic
Vehicul Trenuri
Plastic Tip ABS
Gen Unisex
Tema Vehicul
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Numărul De Model 00210
Scara 1

Produse similare