Toamna Iarna Femei Elegante Zburli Ruched-O Singură Bucată Rochie Costum Petrecere De Lucru Montate Întinde Subțire Wiggle Creion Teaca Rochie Bodycon

75.54lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tip: Stare: 100% Nou Material: Polyster +bumbac Cantitate: 1 buc *Rochie de Acolo este de 2-4cm diferență în conformitate cu manualul de măsurare. vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. 1 inch = 2,54 cm vă Rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Dimensiune

Lungime(cm)

Bust(cm)

Talie(cm)

Solduri(cm)

S

100

82-84

68

90

M

102

88-91

72

94

Am

104.5

92-95

76

98

XL

107

96-101

80

102

XXL

109

102-106

86

108

Manual de măsurare, abatere de 2-4 CM de Spalat instrucțiuni Recomandat spălare blând, nu ar trebui să folosiți apă fierbinte de curățenie, agățat uscat, de culoare separare, spălare, astfel încât să nu colorant haine. Detalii Despre Spectacol : 1. Clasic v-gât design, atmosferă elegantă, a pornit mai compact fata. 2. Talie pe ambele părți ale design de talie, astfel încât animalele de talie naturale, nu produc nici nu sens natural. 3.Rochie de Leagăn la o parte,intențiile meticuloasă, permițându-vă să poarte îmbrăcăminte de brand mare stil de moda. Acest material vă oferă sentimentul confortabil de Înaltă Calitate, Sexy, Fermecător, la Modă și Confortabil, Acest lucru este foarte popular și design sexy, credem că vă va place foarte mult!!! Colloation este o tendință, potrivit pentru toate ocaziile purta! Versiune elegant de design, elegant și capabilă să dezvăluie. Dacă ea se întâlnește, de cumpărături, petrecere, vacanta, sau comunicarea la locul de muncă, te face să te proaspete și naturale, diferite! Transport maritim: 1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale. 3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare. FEEDBACK-ul Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta. Suntem foarte mândri de nostru de relații cu clienții și feedback-ul nostru de rating și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme. Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin e-Mail, care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.38kg (0.84lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Material Spandex,Bumbac,Poliester
Nume De Brand Matteobenni
Ocazie Petrecere,Locul De Muncă
Stil Creion
Tip De Element rochie ti se potriveste
Lungime maneca(cm) Plin
Ingrijire Haine mașină de spălat
Model Mozaic
An de listare / sezon 2017 primăvară
Numărul De Model 3557A
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Compoziția Materialului 95% Poliester + 5% Spandex
Gen Femei
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
Tip De Închidere Fermoar
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Decor Volane
Decolteu O gâtului

Produse similare