6pcs D43mm magnet neodim oala cu cauciuc acoperite și M6 filet exterior lumina de lucru dispozitiv camera magnetic de bază de montaj

91.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere produs Acoperite cu Cauciuc Magnet Oala cu gât filetat acoperite cu Cauciuc magnet vase sunt realizate din 6pcs super-puternici magneți din neodim și o susținută placă de oțel, care a fost capsulat de un rubbber, are o deosebită mai multe polul magnetic de instruire și adeziv vigoare a acestor magneți din neodim au fost amplificat de o mulțime. Sale de acoperire de cauciuc pot protejează sensibile feroase suprafață de la zero, cum ar fi pictura ,lustruit sau alte suprafețe sensibile. Atașat feroase suprafață de vehicul , rafturi metalice și tipurile de mașini , magnet oala poate crea un permanent sau temporar punctul de fixare a evita fixare in. Produs Parametru: 1. Numele parte: D43mm Acoperite cu Cauciuc Magnet Oala cu M6 Filet Exterior 2. Material:Magnet de Neodim N42 +A3 otel + Cauciuc 3. Dimensiune: D43mm (Diametru)* 6mm ( Magnetic cu Grosimea de Bază) 4. Filet: M6*15mm(Lungime) 5. Vertical Pull-vigoare: 9.0 KG Horizional Pull-vigoare: 2.5 KG pe bază de 10mm placă de oțel 6. Temperatura Max. de Lucru:80 grade Caracteristici Produs: 1. Trage puternic-forța datorită de înaltă calitate Magnet Neodim N42 și Placă de Oțel 2. Strat de cauciuc evita zero de pictură sau alte sensibil feroase suprafață de 3. Accesoriu: Apartament mașină de spălat , Spălare de Primăvară , cu Șurub 4. Numeroase Aplicatii: Lucru &semnal de iluminat , aparate foto,sisteme de prindere și altele 5. Cantitate: 6 buc magneți pe pachet Livrare:

În Mod Normal China Post Air Mail Cu Numărul De Urmărire.

Expediate în termen de 2 zile de la primirea de plată.

Rusia , Brazilia: 15-45 zile lucrătoare

Statele unite ale americii: 7-15 zile lucrătoare

Australia, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania :7-20working zile

Alte țări: Nu Mai mult de 40 de zile lucrătoare.

Vă rugăm să ne Contactați prin e-mail sau comerciant manager după 30 de zile lucrătoare, dacă încă nu ați primi coletul.

Notă:

Pentru orice magnetic produs din magazinul nostru, dacă doriți să-l cumpere în loturi mici , în special greutatea brută este mai mult de 20KG, vă rugăm să vă rugăm să verificați cu noi pentru a obține mai ieftin costul de transport de marfă (mai greu brut greutate , mai ieftin costul de transport )

Avertismente:

1. Magnet puternic ar putea pinch degetul grav;

2. Păstrați puternic magnet departe de Copii;

DESPRE NOI:

Suntem un furnizor de top în China, specializata in producerea de tipuri de ansambluri magnetice.Cu tehnologie cu experiență ,putem proiecta și de a dezvolta tipurile de magnetic produs care conține plastic ,cauciuc ,marinescu,ștanțare piese care sunt utilizate pe scară largă în diferite tipuri de industrii.

Toate ansambluri magnetice sunt produse în conformitate cu sistemul de calitate stricte și procedurile de producție sunt complet sub control. Aproape toate produsele sunt exportate în America de Nord, Europa ,Japonia. Dacă orice magnetic proiect sau aveți o idee bună pentru magnetic aplicație, vă rugăm să ne anunțați, vom proiecta, dezvolta și de a produce pentru tine. Puteți ajunge la noi prin e-mail sau manager de comerț (Live chat), în limba engleză, noi vă va oferi feedback-ul dvs. imediat vă Mulțumesc foarte mult.

Bine ati venit clienții finali, angrosiști, distribuitori peste tot în lume achiziționa magneți puternici și adunările lor în loturi mici sau în masă, multumesc din nou.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (6 buc/lot)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
Compozit Magnet Neodim
Nume De Brand FGHGF
Forma Circular
Display Sistem De Stocare Montaj Magnetic De Bază
Material n42 magnet de neodim
Cauciuc Negru De Acoperire Evita orice Zgârietură de pictură și alte suprafețe Sensibile
Numărul De Model AMM-D430201
Dimensiune D43*6MM (Diameter * Thickness)
Tip Permanent
Filet exterior M6*15mm
lumina led-uri de bază Acoperișul mașinii și caroserie camera
Vertical Forță Magnetică 9 KG pe Bază de 10mm Placă de Oțel
Cerere Industriale Magnet
Cu Găuri No

Produse similare