SECG Ultralight Moale Copiii Cadru Optic Ochelari Rama Detasabila Copii Ochelari Miopie Hipermetropie Cauciuc Siliconic Ochelari

35.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stimate cumpărător , bine ati venit la magazinul nostru . 1. Suntem fabrica direct cu ridicata și cu amănuntul, dacă sunteți en-gros , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,oferim amesteca comanda cu diferite modele și culori. 2. Acest cadru lentile este de zero grade , trebuie să plătească personalizate lentile cu prescriptie medicala, cum ar fi Miopie,Hipermetropie,Astigmatism,Ambliopie. Dacă doriți să personalizat lentile, vă rugăm să comandați ochelari baza de prescriptie medicala și nu ezitați să ne contactați ! Vom reduce și a pus lentile în cadru pentru tine !

1) Acest lucru este prietenos memento că dacă plasați comanda folosind Vilatudor.ro Aplicații , v-ar găsi prețul este mai ieftin decât PC-ul și se economisește timp pentru a face plata. Vă rugăm să scanați codul QR si veți obține o surpriză mai mult de APLICAȚII. Bucurați-vă de cumpărături și vă mulțumesc. 2) comentariile Tale Pozitive sunt esențiale pentru succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să ia un al doilea pentru a ne lăsa de 5 stele feedback-ul. Vă mulțumim în avans și sincer sper că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru. Nu ar trebui să fii mulțumit de tranzacție: 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ după cum vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra. Nu lăsați feedback-ul rău fără nici contacta! Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Element Accesorii Ochelari
Gen Unisex
Accesorii Ochelari Rame
Numărul De Model SC016
Nume De Brand SECG
Material Cadru Plastic

Produse similare