Cel mai profesionist piscina robot aspirator cu 18m cablu,smartphone-ul de control,caddy cos,auto-diagnosticare,programabil de curățare

4 232.36lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Rapid Detalii

· Tip: Aspirator

· Caracteristică: dinte de control de pe smartphone, de auto-diagnosticare arlarm

· Control de la distanță: Remonte control si bluetooth control, optiune

· Transport caddy: Opțiune

· Program: Auto & manual

· Motor cantitate: 3

Descriere Produs

La 30102 robotic piscină cleaner este un nou tip de extrem de eficiente și de economisire a energiei de înot de curățare piscină robot. Prin intermediul avansate de calculator controlate de program, se poate curata piscina pereții și partea de jos în mod automat. În același timp, filtre apa din piscină și scapă de particule în suspensie, fără a înlocui apa din piscină. E total ecologice.

Pentru funcționarea în condiții de siguranță, curat functioneaza pe 24V curent continuu. Vă rugăm să citiți acest manual cu atenție înainte de utilizare.

Frecventa 50Hz/60Hz tensiune de Ieșire DC24V Putere 200W control de la Distanță cu frecvență 433M lungime Cablu 18m lungime Role 465mm Max de curățare zona de Aprox. 270 m2 Debitul de 20 m3/h Filtru net densitate 180um (250um opțional) Piscină cu apă la temperatura de 10C-32C viteza de deplasare MAX 12.5 m/min IP grad Curat IPX8 unitate de alimentare cu Energie IPX5

Numele HJ3012 robotic curat piscină

Tensiunea nominala de intrare și frecvența de adaptor

100-240V AC, 50/60Hz

Max Tensiune de încărcare de adaptor

21 V ±0.2 V Dc

Încărcare Valută

3.5 a

Durata bateriei

max 2h capacitatea de Filtrare

20m3/h

Filtru de densitate 60/80mesh

Târâtor viteza

12.5 m/min

IP Grad

Cleaner-IPX8

Maxim piscină adâncime de 2m

Distanța de la distanță

>20m

Temperatura de lucru

Charging0~+40C;Versiune:-20~+60C

Operațiunea

Atenție

Țineți mânerul de sus și pune aspiratorul in piscina, Asigurați-vă că pentru a goli aerul prins în interiorul, apoi cleaner poate cufunda în piscină podea.

Control De La Distanță

Bluetooth interfață de control

curățați filtrul tava

1) deschide filtrul tava,stânga mânerul în sus(figura 4-6),scoate(picture4-7),tava(picture4-8),deschideți partea din spate a tăvii (picture4-9)

2)Utilizarea de apă gazdă să se spele tava(figura 4-10;imagine 4-11)

3)După spălare blocare tava afișate ca imagine 4-12

4) Pune filtru tava înapoi la mașină

Detalii de ambalare: plastic implor + cutie Serviciile Noastre

1)produse de Înaltă calitate

2)vom satisface cerințele pieței prin furnizarea în mod constant noi și puternice modele

3) perioada de Garanție este de 1 ani de la data livrării și este stabilit în conformitate cu termenii face hed prin Directiva 1999/44/CE din 25 Mai privind garanțiile privind vânzarea de bunuri de consum, precum și legislația locală în Țara de Achiziție în cadrul Uniunii Europene. 4)Bun după-vânzare,pre-vânzare de servicii

TREBUIE SĂ CITEASCĂ:

Plată și Livrare:

1. Vă rugăm să vă verificați locale taxe vamale politica inainte de a comanda, dacă obiceiurile locale trebuie să colecteze taxele vamale, toate costurile trebuie să fie asigurată de către cumpărător.

2. Unele zone îndepărtate de metoda de transport maritim, de exemplu DHL, necesită cumpărători să plătească la distanță, taxă.

3.Cândva, dacă ați ales DHL,TNT,EMS,Aliexprss standrand de transport,Epacket,China post registrul aer parcelă,vânzător mod de transport maritim,DHL e-commerce,vom livrare în funcție de situația reală,și de a folosi propriul nostru mod de livrare.

4. În scopul de a lăsa pachetul trece cumpărătorului obiceiurile locale fără probleme, vom declara ca element 200USD.00/pc, și spune "Cadou numai, fără valoare comercială". Dacă aveți nevoie de întreaga valoare sau altă valoare listate pe Factura Comercială, vă rugăm să ne sfătuiască atunci când vă cumpărați.

5. Limba de manual de utilizare este în limba engleză.

Vă rugăm să confirmați că puteți accepta mai sus înainte de a cumpăra.

6. Uneori, pachetul ar întârziate de către autoritățile vamale, vreme rea, sau a altor factori necontrolabili, dacă protecția în timp este de gând să alerga afară, dar nu a emis încă, vă rugăm să contactați-ne pentru a extinde protecția în timp.

7. Picătură de transport maritim este binevenit. Vă rugăm să completați corect și complet picătură de transport maritim adresa.

De garanție și Termenii:

1.Toate elementele noastre (dacă nu se specifică altfel) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat integral cu cel puțin 12 luni de garanție.

2.În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare.

3.Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit. Vom suporta taxa de transport maritim.

Feedback-ul:

1. Dacă te întâlnești orice probleme, vă rugăm să nu ne lăsați feedback-ul rău direct, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va ajuta. Mesajele tale vor primi răspuns în acea zi sau în termen de 1-2 zile lucrătoare. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra.

2. Noi va oferi tuturor clienților 5 stele înapoi. Am sincer sper că ai putea să ne dea 5 stele lauda la primirea de produse ,și încărcați cumpărători reali show. Mai bine de comentarii vor fi o încurajare pentru noi să oferim cea mai bună calitate și servicii mai bune în viitor. Multumesc anticipat!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 20.0kg (44.09lb.)
Dimensiunea Pachetului 70cm x 51cm x 52cm (27.56in x 20.08in x 20.47in)
Calendarul De Rezervare No
Control De La Distanță Da
Instalare Robot
Funcția Robot piscina curat
certificare CE,RoHS,UR,GS,ETL,CB
Special Duza De Aspiratie Plat Duza De Aspiratie
Nume De Brand Robot de stil de viață
Tip Clenaer partea de jos și peretele piscinei
Numărul De Model 3012
Putere (W) 200W
Tensiune (V) 100-240V
Praf De Stocare De Tip Tesatura Sac De Praf

Produse similare