Feelgood Culoare Argintie Vintage Bijuterii Coliere & Pandantive De Cristal Negru Și Picătură De Apă Verde Opal Piatră Colier Pentru Femei

28.26lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: Piatra Colier

Material: Aliaj De Zinc

Principalele Piatra: Cristal Si Piatra Opal

Cantitate : 1 Bucată

Ambalaj : Bine-ambalate In Cutie de Bijuterii Cadou

Calitate : De Înaltă Calitate

Întrebări de la clienți 1. Când vei transport dacă am plasa comanda ? De obicei, vom livrare în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce am primit plata, de Obicei, va vom trimite mărfuri transport gratuit prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. 2. Cum de a urmări cu coletul meu ? Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de comanda sau pe link-ul următor cu Numărul de urmărire : ( copiați-l în browser-ul ). 3. Nu am primit bunuri ce ar trebui să fac ? Dacă nu ați primit bunurile de la sfârșitul timpului primirea, ai putea aplica pentru o restituire. 4. Când am primit bunuri care nu satisfăcătoare ce ar trebui să fac ? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună după ce a primit bunurile găsi nici o problemă, noi vă va oferi cel mai bun serviciu. Dacă nu trebuie să ne contactați, puteți deschide direct litigiu, se va anula toate de cooperare în viitor.

5. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite ! Pentru en-gros, va oferim reduceri pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați. Pentru picătură de transport maritim,putem expedia bunurile la clienți, direct,și nu vom pleca informații despre noi, dacă doriți să. 6. Despre moda bijuterii intretinere sfaturi ! Toate bijuteriile vor dispărea pe măsură ce trece timpul, de întreținere bună vă poate ajuta să păstrați mai mult, cum ar fi : vă rugăm să evitați frecarea, ține departe de apă, scoate atunci cand dormi, pentru a evita transpiratia, pentru a evita contactul cosmetice, etc.

vă rugăm să curățați cu o cârpă moale și sigilat depozitare bijuterii pungi sau cutii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Locul de Origine Yiwu China
Numele colier
Numărul De Model FGVN7061301
Cantitatea 1 Bucata
Tip De Element Coliere
calitate De înaltă calitate
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Lungime 45cm
Tip Lanț Șarpe Lanț
Stil Vintage
Dimensiune Pandantiv 2.0X4.3CM
Colier Tip Pandantiv Coliere
Forma\model Planta
Fine sau de Moda Moda
Gen Femei
Nume De Brand Feelgood
Aplicabile ocazii Petrecere /Nunta /Ziua De Nastere /Aniversare/Cadou
Material Piatra
Ambalare Bine-ambalate In Cutie de Bijuterii Cadou

Produse similare