Ulimate Vânătoare D Bucla De Coarda Șir Arcul Aliaj De Aluminiu Arc Compus D Inel Catarama Coarda Arcului Runded De Presă

28.34lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


​​

Ulimate Vânătoare D Bucla De Coarda Șir Arcul Aliaj De Aluminiu Arc Compus D Inel Catarama Coarda Arcului Runded

Descriere a Rotunjit Bucla:

Nume produs: arc Compus D buclă

Cantitate: 1 buc

Utilizare: arc compus Acest tip Rotunjite Bucla este lumină și mai mic, care va crește viteza săgeată și de a elimina prin cablu și umfla interferențe. Oferă cea mai bună, echilibrată, punctul de lansare direct în spatele săgeată. Se oprește săgeata de la care se încadrează off șir, Crește acuratețea și coerența prin îmbunătățirea săgeată de zbor.

1) Dacă ai mai mult de un loc comanda si adresa de livrare este aceeași, vom le ambalate într-un singur parcle și trimite, Dacă aveți o cerință specială ont-l și lasă-ne mesaj. Vă rugăm să înțelegere.

2) Aproape toate parcles vor fi livrate într-o zi lucrătoare după ce Plata primite,( cu Excepția articole Personalizate)

3) Vom Alege rapid și în condiții de siguranță metoda de Transport maritim, Aproape De Epacket, China Post Air Parcel, Hong Kong Post etc

Și promit că nu există numărul de urmărire în fiecare parcelă. După ce coletul trimite, vom adăuga numărul de urmărire,Atunci puteți urmări coletul situația oricând.

4) vă Rugăm să vă scrieți numele Complet și Detalii adresa, Cod Postal, Tel, Mobil pentru a vă asigura că puteți obține parcelă cu Succes.

5) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. Timpul de expediere ar putea fi mai mult în vacanță decât de obicei timp,vă Rugăm să dați mai multă răbdare. (Cum ar fi de Crăciun,de Anul Nou Chinezesc etc)

Pentru plata: Alipay,Card de Credit, Paypal,Western Union,Mastcard Toate sunt ok.

Despre Feedback-Ul:

1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă Rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un Feedback mare (Cinci stele ), dacă sunteți mulțumit cu Produsele și serviciile noastre.

2) Noi chiar sper ca fiecare client avea o experiență minunată cu noi, Dar dacă donot ca coletul sau există unele probleme cu coletul, vă Rugăm să ne Contactați înainte de a părăsi negative stele (3 stele) Feedback-ul. Ai încredere în noi ,vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și de a oferi o experiență de cumpărături fericit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model d buclă
Pentru Coarda arcului
culoare ca imagine arată
Utilizare Arcul
Tip Arcul Și Săgeata Set
Material Aliaj de aluminiu
Utilizarea Fotografiere
Cantitatea 1 Bucata
Element nume Runded Buclă
Nume De Brand AMEYXGS

Produse similare