Personaliza masina speciala covorase pentru volan pe Dreapta Mercedes Benz E200 E300 E350 W212-2010 bine se potrivesc covoare,transport Gratuit

777.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Cum să asigurați-vă că se potrivesc Perfect pentru modele de masini?

Putem personaliza peste 1000 de modele auto covorase pentru volan pe Dreapta masini ,deci după comandă,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune:modelul de masina ta ,atunci vom face acest lucru covorase auto pentru masina ta,astfel încât să puteți asigurați-vă că aceste covorase auto va 100% se potrivesc perfect masina ta.multumesc!

2.Produs de culoare descriere :

3.Produs Real imagini și detalii (RHD) :

(BMW X5 E70 volanul pe Dreapta)

( Porsche Cayenne volanul pe Dreapta)

( Mercedes-Benz C-Class W205 volanul pe Dreapta )

( Honda Jazz volanul pe Dreapta )

( Toyota Land Cruiser Prado 150 volanul pe Dreapta )

( Lexus RX350 volanul pe Dreapta )

( Mercedes Benz GLA volanul pe Dreapta )

(Toyota ALPHARD volan pe Dreapta MASINA)

4.Pentru Cumparatori De Afaceri: 1.Despre Noi: bine ati venit la magazinul nostru on-line site-ul de la primul. Veți găsi o gamă uimitoare de înaltă calitate produse ieftine aici.. compania noastra are 5 ani internet vândă experiență. avem, de asemenea, să acorde o atenție mai mult la serviciul nostru pentru clienți. Puteți să ne contactați în orice moment și vom rezolva problemele pentru tine imediat. 2.Plata: 1. Acceptam Alipay, West Union, Money Gram . TOATE cardurile de credit sunt acceptate prin proces de plată sigur. 2. Pentru siguranță problemă, vă rugăm să confirmați că după ce ai plătit-o. 3.Satisfacția Clienților: 1.Dacă aveți orice întrebare, bine ai venit să ne contactați. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. 2.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le au și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 4.Transport: Transport maritim de Timp: După plată,toate elementele vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare.După expediate,va vom trimite numărul de urmărire pentru comanda dumneavoastră,puteți urmări comanda de la site-ul de urmărire. Pachet: Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță 5.Politica De Returnare: 1.Dacă doriți să facă schimb de elemente , trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de transport maritim ; 2.Dacă doriți să reveniți la acest articol , trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și aveți nevoie pentru a plăti taxele de transport se întoarcă,după ce am primit acest articol,vă vom trimite înapoi toți banii. 6.Feedback-ul : pls da-ne un feedback-ul pozitiv după obținerea pachetului,dacă dumneavoastră aveți orice întrebare despre produsele noastre. plsss lasa-ne ,contactati-ne prin fereastra diagramă sau trimite-mi mesaj, vom rezolva problema în cel mai bun mod. vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.5kg (7.72lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 50cm x 30cm (23.62in x 19.69in x 11.81in)
Tip De Element Saltele Si Covoare
Tip De Autocolant 2 randuri de locuri
Nume Culoare Negru, Bej, Gri, Maro, Negru cu Rosu
Tip De Material microfibră piele
Nume De Brand RUIRI
Mercedes-Benz Model e300
Înălțime Element According to the car's model
Autocolant De Plasament față și spate scaune
E300-An 2012,2010,2015,2013
Pentru Autovehicule Marca/Model Mercedes-Benz
Lățime Produs According to the car's model
Element De Lungime According to the car's model
Covorase Tip Piele Mat
Articol Greutate 3kg
Numele Modelului RHD-M0078
Caracteristici Speciale non-alunecare,rezistent la apa,durabil ,Ușor de curățat
Material De Umplere Fibre Sintetice

Produse similare