JIGU 9CELLS Baterie Laptop Pentru Sony Vaio Bps26 VGP-BPL26 VGP-BPS26 VGP-BPS26A SVE141 SVE14A SVE15 SVE17 VPC-CA VPC-CB VPC-de EXEMPLU

139.20lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Cele mai bune Urări Pentru Tine și să Ai o Zi Frumoasă!

Elemente de descriere

Tip baterie: Li-ion

Tensiune : 11.1 V

Baterie Capacitate : 6600mAH

Celule baterie: 9ells

Tip Produs : Acumulator De Schimb

Stare : 100% de Brand Nou , cu 12 luni garantie ! Certificată de către CE & Rohs !

Articole foto show

VGP-BPS22 baterii de laptop poate înlocui următoarele part number: VGP-BPL26 VGP-BPS26 VGP-BPS26A VGP-BPS22 baterie laptop este compatibil cu următoarele modele : Pentru VAIO VPC-EH Pentru VAIO CA Pentru VAIO CB Pentru VAIO de EXEMPLU, Pentru VAIO EH Pentru VAIO EJ Pentru VAIO EL Pentru VAIO SV-E14 Pentru VAIO SV-E15 Pentru VAIO SV-E17 Pentru VAIO VPC-CA Pentru VAIO VPC-CA1SLE/B, VAIO VPC-CA1SLE/G, VAIO VPC-CA1SLE/W Pentru VAIO VPC-CA26EC Pentru VAIO VPC-CA27EC Pentru VAIO VPC-CA28EC Pentru VAIO VPC-CB Pentru VAIO VPC-CB15FX/B, VAIO VPC-CB16 Pentru VAIO VPC-CB17EC Pentru VAIO VPC-CB17FG Pentru VAIO VPC-CB17FG/B, VAIO VPC-CB18EC Pentru VAIO VPC-CB26EC Pentru VAIO VPC-CB28EC Pentru VAIO VPC-de EXEMPLU, Pentru VAIO VPC-EG16EC Pentru VAIO VPC-EG18EC Pentru VAIO VPC-EH16EC Pentru VAIO VPC-EJ Pentru VAIO VPC-EL Pentru VAIO VPC-EL15EC Pentru VAIO VPC-W112XX Pentru VAIO VPC-W211ADL Pentru VAIO VPC-W211AX/W

Memento

Înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să asigurați-vă că modelul de cumpărare se potrivesc pentru laptop-ul sau notebook-uri. Fiecare baterie are modelul său numele(sau numărul parte,P/N), le puteți găsi pe site-baterie originală.

Garanție și Garanție

Promitem toate produsele comercializate in magazinul nostru sunt de brand nou și liber de defecte de material și de manoperă. Există garantie 12 luni din ziua în care a cumpărat. Avem un sistem complet facilitatea de inginerie pentru bateria de testare. Toate elementele au fost verificate înainte de a trimite.

Retur:

1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care a primit și în ambalajul original cu toate originale pachetul de conținut. clientul trebuie să plătească de transport de marfă de întoarcere. Pe elemente care au fost achiziționate cu transport gratuit , va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare.

2.Ne-ar suporta costul pentru tehnicienii de la centrul nostru pentru reparații/înlocuiți toate elementele prezentate de noi în perioada de garanție(Determinată a fi defecte de către tehnicienii noștri); în timp ce clientul va fi responsabil pentru runda-mod de taxele de transport de a trimite produsele lor la loc de reparații și retur.

Transport

După ce plata a fost verificat ca fiind valabile, elementele vor fi trimise în termen de 1-3 zile lucrătoare.

Notă: Prețurile afișate includ suprataxele de combustibil. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

Alte Politici

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, după ce a primit plata de la Vilatudor.ro. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Nivel de celula Clasa O Celulă
Celule de baterie 9 celule
Garanție 1 an
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Baterie Culoare Negru
Tip Li-Ion
Starea De Brand Nou, funcționează ca Piese de schimb Originale, 100% OEM Compatibil
Numărul De Model bps26 VGP-BPL26 VGP-BPS26
Compatibil Marca SONY
Tensiunea Bateriei 11.1 V
Nume De Brand JIGU
Pachet Da
Certificate CE,FCC, RHOS
Inventar în stoc

Produse similare