NOEBY 115mm/5.3 g 75mm/1.7 g Moale Momeală Moale de Pescuit Nada Swimbait Argint Crap de Pește Pescuit nada Momeală Artificială

16.75lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


1.3 D corp moale este flexibil, ceea pește de ruinare nebun. 2.Interioară corp utilizarea gol tehnologie curcubeu de hârtie care reflecta lumina bine,atragerea de pește cu promptitudine.

Transport

1) comanda va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea dvs. de plata compensate. Nu putem nava privind sărbătorile legale din China.

2) Aveți responsabilitatea de a coopera cu autoritățile vamale(ca plătească impozit sau să furnizeze anumite informații), pentru a obține pachetul. Nu vom suporta pierderi din cauza ta incooperation. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3) Timpul de Livrare depinde de Modurile De Transport și Distanța de țări diferite.

Politica de returnare

Orice întrebare,nu ezitați să ne contactați.Dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile de la primirea pentru un schimb sau o revenire. Revenind element(e) trebuie să fie în starea inițială (neutilizate în orice mod) și cu tot ambalajul original, manuale si accesorii. Cumpărătorul este Responsabil pentru toate Taxele de Transport.

Feedback-ul

Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.Experiența dumneavoastră de cumpărare este foarte util pentru alți clienți.

Sper să vă bucurați-vă de timp de pescuit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.149kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Lungime 115mm/75mm
acțiune Acțiune bună
Tip Momeală Artificială
Pachet 4buc/5 buc/pachet
Poziția Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean De Pescuit De Plajă,Ocean Rock Fshing,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
Numărul De Model W8023
Nume De Brand NOEBY
Greutate 5.3g/1.7g
categorie Nada
culoare 4 Culori disponibile

Produse similare