Longmiao Mic Lanț de Femei de Seara, Petrecerea de nunta Ambreiaj Genti de Designer de Lux din Piele PU Genți de Umăr Bolsos Mujer de Marca

64.19lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


Dimensiune: 22x11.5x4CM

longmiao Mic Lanț de Femei de Seara, Petrecerea de nunta Ambreiaj Genti de Designer de Lux din Piele PU Genți de Umăr Bolsos Mujer de Marca

Notificare

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți pentru a plasa o comanda, va vom oferi discount rezonabil și ajusta costul de transport maritim în cazul în care greutatea de comanda este de peste 2KG.

Dacă doriți să se amestecă comenzi, vă rugăm să alegeți elementul pe care doriți și adăugați în coș, apoi puteți să vă păstrați alegerea alte elemente.

Transport

Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite. Acesta va fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare de la cumpărători să plătească pentru comanda. De obicei, durează aproximativ 15 la 45working zile pentru livrarea pachetului la destinație. Uneori poate amânată din cauza vremii nefavorabile sau a altor factori.

Dacă nu ați primit pachetul in termen de 60 de zile lucrătoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Datorită diferite politica vamală, noi Nu suntem Responsabili pentru Vămuire, vă rugăm să observați acest lucru.

După-Servicii post-vânzare

Dacă există orice probleme de calitate (cum ar fi daune, de culoare greșit, sau nu este conform descrierii), atunci când primiți mărfurilor, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, ne va da restituire sau de înlocuire.

Vă rugăm să permiteți mica diferenta de culoare și 1 la 5cm abateri din cauza la alt aparat foto, mediu, și modul de măsurare.

Vă rugăm să păstrați câteva fotografii de pachet, atunci când ați primit bunurile nu în stare bună, este o dovadă foarte importantă pentru rambursare.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback pozitiv, care este foarte important pentru noi, dacă nu sunteți mulțumiți de achiziție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Închidere Hasp
Materiale De Captuseala Poliester
Gen Femei
Nume De Brand longmiao
Exterior Nici unul
Duritate Greu
Numărul De Model OEM
Model Tip Solid
Genți De Mână De Tip Saci De Seara
Tip De Element Genți de mână
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Forma Clapa
Material Principal PU
Numărul de Mânere/Curele Single
Dimensiune (20cm<Max Length<30cm)
Stil Moda
Decor Nici unul
Ocazie Petrecere

Produse similare