PPCrafts Conferință de aur pe catifea, pânză groasă fundal negru pânză roșie decorate față de masă din țesătură de draperii

41.50lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Fibre artificiale

1M X 1,6 M

2M X 1,6 M

[ Caracteristici]

cârpă de pânză groasă , nu se decoloreaza, nu pot mingea, rezistență la uzură, și umbrire ; soft touch prietenos, natural si confortabil ; respirabil performanță , nu flash, nu pot mingea .

[Utilizare] perdele , fețe de masă , fețe de pernă, fețe de perne, huse de canapea, placemats , alergatori de masă , pernă acoperă, acoperă canapea stofa , huse auto , și de mână DIY ( Creion / slipcase / zi modele / modele coreene într-un singur pachet ) de producție.

Spalare: tesatura de bumbac pentru prima dată, va provoca un anumit grad de contracție după spălare și decolorat de culoare float ( ambele condiții normale ), care este o trăsătură comună din tesatura de bumbac , pot fi spălate de mână sau în mașina de spălat , nu inalbitor, nu uscat, curat , fără uscare, atârnă să se usuce , contracție de 3% -5%. Prima încercare nu recomanda utilizarea de orice detergent , sare poate doar

Modelul este de calitate foarte bună și acest produs este în standard ridicat conformitate cu "Oeko-Tex Standard 100" . Este perfect pentru ambalaj și de a face meserii, cum ar fi arcuri de păr și breton. Și încă aprovizionare 100 M/rola ambalaj ! Pentru detalii vă rugăm să trimite mesaje de la noi!!!

PLATA Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație de închidere sau ultimul articol cumpărat de Combinate de Plată/de Transport maritim'. Transportul va fi trimis doar dupa ce plata este clar.

Pentru orice transport discount (dacă este cazul), vă rugăm să așteptați până când a primit factura de la vânzător înainte de a face orice plată.

TRANSPORT

Noi folosim China Post pentru a livra parl; Ca și în China atât de mult distanța de transport. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim:

Peste 2 kg expediate prin Ems Express. ca greutate totală de peste 2 kg, nu a putut trimite prin e-Mail Înregistrată în 1 colet.

Statele UNITE ale americii: 11-23business zile

UA : 11-23 zile lucrătoare

Europa: 15-25 zile lucratoare (Rusia:in jurul 75days)

Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa oferte/comenzi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand PPCrafts
Numărul De Model CR030
Tip De Produs Alte

Produse similare