20BUC BA9S tip Baionetă de Bază #44 #47 #1893 #1847 AC DC 6,3 V mată pinball becuri cu led-uri Non-Fantomă albastru alb chihlimbar verde, rosu

64.55lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Produsul show : #1893 #44 #47 #1847 BA9S tip Baionetă pinball bec

Pline de culoare albastru, alb, verde, chihlimbar de culoare roșie AC DC 6,3 V mată pinball becuri cu led-uri

De ce să alegeți 6,3 V becuri cu led-uri pentru led-uri aparat de pinball? ADT

L. E. D. iluminat este cea mai recentă "a face" lucru în mașini de pinball. L. E. D. în picioare pentru (Diodă Emițătoare de Lumină) este la moda. Nu numai ca aceste consumă foarte minim de energie, dar ele sunt mult mai luminos decât becurile convenționale, care au fost utilizate încă de la începutul pinball iluminat. Folosind aceste pinball Led-uri de sub câmpul de joc și strălucea prin materiale plastice, dau un aspect cu totul nou pentru orice mașină de pinball. Face ca masina veche veni la viață cu aceste super-luminos Led-uri. Nu conteaza marca de mașină de pinball, Bally, Williams, Stern, Sega, Date de Est, Chicago Monedă, sunt capabili de a utiliza aceste diferite diferite pinball LED-uri. Doar meci de până becul cu numărul nostru actual de iluminat cu LED de selecție, și pentru a obține dreptul pentru o mașină de pinball. Acestea sunt ultimele lămpi va înlocui vreodată. O idee bună este să le înlocuiască pe cele greu pentru a ajunge la becuri, sau orice becuri care menține arderea. Niciodată nu trebuie să le înlocuiască vreodată din nou!

Acest LED este AC/DC, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în ambele controlate (insertii) și necontrolate (GI iluminat) prize. Nu te lăsa păcălit de costul redus al acestor Led-uri, acestea sunt cele mai recente, cea mai mare, mai strălucitoare ADT Pinball becuri cu LED-uri de pe piata, am garantat sau banii inapoi!

Ce este descrierea pinball led? ADT Model /#555/W5W/ T10/194/168//#44 #47 Tensiune AC/DC 6,3 V Caracteristică lentilă Mată, 1LED Pachetului de ambalare Blister/Anti-statice, de ambalare Utilizat, Folosind pentru pinball joc de pinball, mașină de pinball automat unghiul de fază 360 de grade de Umiditate între 40°~ 70° Defecte mai Puțin de 0,01% de Viata de 50.000 ore Culoare Alb/Albastru/Rosu/Verde/Albastru/Mov/Roz/alb Cald/alb Rece poate fi disponibil lungime de Unda Rosu: 622-625nm, Yello: 587-590nm, Albastru: 452-457nm, Verde: 515-520 nm

Aici sunt unele pinball fotografiile pentru mai mult de referință? ADT

Pentru pinball becuri cu LED-uri de utilizare? ADT

Pentru o mașină de pinball, mașină de joc, electronice, mașină de pinball, mașină de pinball playfield, mașină de joc arcade, arcade joc video dual player, pinball vending mașină de joc de pinball instrucțiuni automat. Puteți avea o privire în urma ultimul cuvant, ei vor instala aceste joc de masina.

W e sunt unice a CONDUS fabricarea în China, putem furniza cele mai complete pinball led-uri pentru vehicule marca cu preturi foarte competitive, care nu veți găsi în piață.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 12cm x 13cm (4.33in x 4.72in x 5.12in)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Alte LED-uri de Bază T10 194 #555 de Bază pană Bec
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Cerere pentru monede împingător pentru macara
Pinball lentilă led Mat lentile pinball
Model de masina Utilizând mașină de pinball, mașină de joc
Tensiune AC DC 6V/6.3V/12V/13V pinball led bulb
led-uri de bază #1893 #44 #47 #1847 #756 BA9S tip Baionetă de Bază
Led-Uri Tip Fascicul Combo
Sursa De Lumina LED
Luminozitate super luminoase
Numele Modelului BA9S-P-1B Mată
Iluminare unghi 360° înger de Iluminat
Caracteristici Non ghosting
culoare Roșu alb Verde Albastru alb Cald alb Rece Chihlimbar Galben Violet-Roz
Temperatura De Culoare 6000K
Chip De Led-Uri Producător LED
Putere AC DC 6.3V
Chip De Asamblare Tip COB
Emițătoare De Culoare Albastru, Roșu, Alb, Galben, Cald, Alb, Violet, Roz, 8000K Albastru Alb
Marca Auto Pinball automatele pentru monede împingător pentru tambur și mașină de dans

Produse similare