Protecție Nou Mare capacitate de 12 V, 10Ah 18650 litiu baterie Reîncărcabilă de 12v capacitate 10000 mAh

125.11lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Descriere Produs

Nevoie pentru a forma un set complet de incarcator, vă rugăm să accesați următorul link:

parametrii tehnici

Tensiune nominală: 12V

Tensiunea de intrare: 12.6 V

Tensiune de iesire: 9V la 12,6 V

Baterie capacitate: 10000mah (10Ah)

Diametru exterior dimensiuni:

Puteți alege dimensiunea: (cumpărători vă rugăm să rețineți cerințele de dimensiune, nu remarci vor fi aleatorii de livrare)

1. 95*57*70MM

2. 110*70*37MM

Total greutate: 750G

Ambalare: PVC albastru

Cu circuit de protecție: au suprapreț, peste de descărcare de gestiune, peste curent, protectie la scurt-circuit funcții

bateria cerințele

1: aveti nevoie de li-ion, încărcătoare de baterii pentru; curent Constant de tensiune constantă;

2: tensiune de încărcare: 12.6 V

3: încărcare curent: 3A

4: sprijinirea încărcătorul este de încărcare atunci când lumina roșie este plină de lumină verde

baterie Cerințele de descărcare de gestiune

1: input: 5.5 * 2.1 plug wire

2: ieșire: 22# ață că este de 150 mm lungime

3: valoarea maximă instantanee de curent: 15A

4: maximă de lucru curent: 10A

5: ieșire de intrare dacă există orice alte cerințe pot fi în contact cu proprietarul, parametrii de mai sus pentru a default livrare

Au transport listă

1:12 v-10 Ah litiu-ion baterie Reîncărcabilă

1BUC.

domeniul de aplicare aplicabile

Toate cele 12 v, echipamente electrice, echipamente de spălat, cărbune, hernie lampă, în loc de 12 v baterie, instrumente și metri, amplificatoare, monitorizare, electric, clasa a, tot felul de articolul 12 v lampă.

baterie cu litiu avantaj

1. Volum mic, lumină greutate, de mare capacitate, de protecție a mediului, fără efect de memorie.

2. Este sursa de alimentare pentru dispozitivele electronice portabile, dar mai delicat, baterii litiu-ion în utilizare, vă rugăm să rețineți următoarele puncte.

Baterie cu litiu bunul simț

1. Trebuie să utilizați o 12.6 V li-ion încărcător standard de încărcare.

2. Interzicerea mare de descărcare de gestiune curent.

3. Interzisă descărcarea de gestiune, singur tensiunea bateriei să nu fie mai mică de 2,5 V.

4. Este strict interzis să demontați, scurt-circuit baterii, cel mai probabil cauzate de scurt-circuit pe foc.

5. Temperatură de utilizare de la 0 la 60 de grade.

Dragi cumparatori: Bună ziua, bine ați venit la tine! Acest lucru este Liitokala și VariCore două multi-funcția de Încărcător Și de pe acumulator Vilatudor.ro distribuitor magazin! Produsele sunt trimise direct de la fabrica. Autentic Original de autorizare, de înaltă calitate! Avem, de asemenea, agenți de marile branduri 18650 baterii cu litiu, 100% țara de origine a importurilor: NCR18650B, INR18650-25RM, INR18650-30Q, HG2, HE2, HE4, VTC4 și așa mai departe. Baterie 18650 stabilitatea este foarte buna, utilizat pe scară largă în principalele domenii electronice. Bine ați venit în vrac comenzi, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți. Suntem în așteptare pentru ancheta dumneavoastră 24 de ore pe zi. 1. La nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE SĂ CORESPUNDĂ cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. TIMPUL de TRANSFER este prestat SERVICIUL de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit coletul tău termen estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Din cauza diferențelor de statut și de valori de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau slab la primire). Accesorii vin cu o garanție. 2. Produsele defecte TREBUIE să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate de mai sus-politica elementele enumerate după comanda de pe Vilatudor.ro! 1. Toate produsele TREBUIE să fie returnate în ambalajul original și TREBUIE să ne furnizați numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și pentru dumneavoastră. 2. Vă VOM RETURNA INTEGRAL VALOAREA CÂȘTIGĂTOR, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ Cumpărător și Vânzător anula Vilatudor.ro tranzacție. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 3. Vom suporta toate costurile de transport în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Setați Tipul Numai Baterii
Tip Li-Ion
Acumulator De Schimb Da
Numărul De Model 12.6 V -10A
Baterie Număr 1
Dimensiune 95*57*70MM
Pachet Pachet 1
Capacitate Nominală 10000mAh
Nume De Brand VariCore

Produse similare