Casa De Perete Decorativ Cuțit Ulei Tablou Modern Abstract Galben Park Street Peisaj Imagini Pe Panza Manual Pentru Camera De Zi

133.83lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Tip

nici un cadru

100% pictat manual pictură în ulei Customizted

Putem personalizate orice dimensiune pentru tine, și putem face personalizat canvas pictat de asemenea, ai nevoie doar pentru a ne trimite imaginii de înaltă rezoluție. Pachetul Laminate cu țeavă,aviod să se plieze Notă Pictura Este 100% pictat manual de Către Artist,Există Diferite Varietate De Caractere De la Fiecare Artist, Există Diferite Pentru pictat manual de Pictura Si Imprimare Pictura De Calculator,Ca O opera de Arta,pictate manual de Pictură și Petreacă Mai mult Timp Pentru a Pictat De Artistul Nostru. Service dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a feedback-ul dvs.,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta în orice moment

Termenul de Serviciu

Livrare:

Fiecare tablou va fi de 100% pictat manual de artistii nostri experimentati după ce vom primi comanda. Element va fi ambalat în termen de 3-7 zile lucratoare de la primirea de plată. În scopul de a se asigura că pictura ajunge la tine într-o stare impecabilă, ne va lasa pictura uscat câteva zile în plus, creșterea timpului de procesare. Vă asigur că pictura este în valoare de așteptați.

Transport:

Transport gratuit comanda va fi de transport maritim prin china post air mail. China post air mail, în mod normal, elementul va sosi cu 10-25 zile lucrătoare după ce a fost postat.

De asemenea, ordinul va fi de transport maritim de către EMS/TNT/FedEx/DHL, care va ajunge cu mai puține zile de lucru, dar clientul ar trebui să plătească pentru buna taxele de transport maritim.

Rambursare Garantat:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Tu ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, Veți primi elementul greșit).

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 80cm x 10cm x 10cm (31.50in x 3.94in x 3.94in)
Mediu Ulei
Nume De Brand YouYiBao
Clientii comanda Acceptate (doar sa ne contactati ,putem picta orice dimensiuni si orice imagini)
Subiecte Peisaj
Culoarea Și Forma Cutit Paleta Pictura In Ulei Pe Panza
Tip Picturi In Ulei
original No
Stil Modern
Modul cadru Neînrămate
Tehnice Pensula/Cuțit,Imagini Sau Fotografie La Pictură
Cadru No
Technics Pictate Manual
Baza De Sprijin Panza
Cerere Camera De Zi,Dormitor,Sufragerie,Hol,Bucatarie,Birou,Cafenea,Hotel,Bar De Vinuri
Dimensiune (Inch) 50x80CM, 60x90CM, 70x110CM
Material Pânză groasă, de înaltă calitate, ulei sau culori Acrilice
cuvântul cheie Moderne Abstracte Unice Opere De Artă Amprente
Promoiton Transport Gratuit,Pentru A Vinde,En-Gros,Ieftine Și Frumoase Picturi În Ulei
Etichetă Produs Arta De Perete,Home Decor,Decor Acasă,Decorative,Fine Art Print,Poze
Numărul De Model 1p-315
Forma Separat

Produse similare