Cabinetul negru se Ocupă de Bucătărie Butoane Sertar J22BK Square T-Bar din Oțel Inoxidabil de Cabinet Baie Hardware Ușă Trage 5 Pack

42.71lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cabinetul negru se Ocupă de Bucătărie Butoane Sertar J22BK Square T-Bar din Oțel Inoxidabil de Cabinet Baie Hardware Ușă Trage 5 Pack

Descriere Produs:

Nostru de produse din oțel inoxidabil, care cu avantajele destul de pret, cu finisaj negru va face dulapuri au un stil al tau,robust, precum și aspect excelent design ,în plus, vom oferi servicii complete post vânzare.Alege Homdiy veți obține produse minunat și de neuitat.

* GAURA CENTRE: o Singură gaură mâner~ 10 inch

*LUNGIME TOTALĂ: 2 inch~12-3/5 inch

* PRINCIPALA MATERIAL: otel Inoxidabil, gol tub pătrat, dar robust. Cu nichel periat de culoare.

*AMBALAJ: 5Pack Înseamnă 5Pieces . Toate ambalate individual cu M4*45mm(1.77 inch) lungime șuruburi pentru fiecare.

*GARANȚIE.100% de brand nou și strict de testare înainte de a trimis,aceste cabinetul trage fost de mare calitate și instalat cu ușurință.

Vă Rugăm Să Rețineți:

Împreună cu șuruburi: Potrivit standard șuruburi M4*45mm(1.77 inch) lungime care variază de tipuri de grosime ușă. Dacă aveți nevoie de ea mai scurt doar folosi un cleste de a reduce suplimentar off. Este ușor să-l termine.

SCENARII DE UTILIZARE.Aceste cabinetul mânere pot fi utilizate în Cabinetul dumneavoastră, Dulap,Sertar, dulap,etc. Este

simplu,tub gol,usoare,dar robuste,practice și cel mai economic mod de a actualiza Bucatarie,Baie,Dormitor,Sufragerie,camera de zi.Dacă sunteți în căutarea pentru cabinet trage care au linii curate, un stil modern și o veșnică recurs, nu căutați mai departe de aceasta piata a T-bar cabinet trage.

Puteți vedea informații detaliate dimensiune în următoarele imagini.

Mai Multe Elemente Ar Putea Dori

Despre Transport oferim livrare standard mod pentru SUA, clienții, care de obicei durează 7-15 zile lucrătoare pentru a ajunge. Am expediat pachetele cu număr de urmărire pentru toate țările,vă rugăm să permiteți-2-4 săptămâni pentru a oferi, dacă pachetul nu este primit în 4-5 săptămâni, vă rugăm să ne contactați. Vom retrimite sau de restituire pentru tine. Brazilia, Argentina, Israel, Germania,Federația rusă și Ucraina clienți vă rugăm să așteptați câteva săptămâni (de obicei, aproximativ 40-55 de zile lucrătoare). Despre taxele de import, vă rugăm anchetă locală personalizate pentru detalii,aceasta nu este inclusă în costul și taxa de transport.

Politica de returnare Ne-ar putea oferi restituire și de rambursare cerere este disponibil numai cererile în termen de 15 zile după ce a primit colet &revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Oferim rambursare în cazul în care elementul este rupt la sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imagini clare pentru a arăta prolem. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare. Pentru Toate Non-vânzător greșeală motiv, cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de transport pentru înlocuirea sau re-expediere. Cu toate acestea, Ne rezervăm dreptul de a refuza orice returnare sau de restituire pentru motive obiective.

Serviciul clienți chiar Ne mândrim nu doar pe o varietate de variante disponibile, dar, de asemenea, la nivel de client service pe care le oferim. Echipa noastră experimentată sunt disponibile de luni - vineri, de îndrumare sau consiliere. Vă rugăm să ne e-mail prin intermediul Vilatudor.ro mesaj. Vom răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore de luni până vineri. Dacă ne e-mail noi în mod normal va răspunde în termen de o zi lucrătoare.

Despre Feedback-ul vă Rugăm să ne dea 100% feedback pozitiv după ce te-ai produselor noastre, ne va apreciez mult pentru asta. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, noi credem că comunicarea este o modalitate mai bună de a rezolva problema și de a face să te simți mulțumit cu achiziția ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
De Înaltă Calitate Și Popular De Sosire Fabricat din oțel Inoxidabil cu tv cu Finisaj Negru
culoare Singură Gaură mâner, Gaura Centers64mm, Gaura Centers76mm, Gaura Centers96mm, Gaura Centers128mm, Gaura Centers160mm, Gaura Centers192mm, Gaura Centers224mm, Gaura Centers256mm
Lungimea Totală 50mm,100mm,127mm,150mm,192mm,224mm
Pitch-rând Caietul de sarcini Single-gaura,64mm,76mm,96mm,128mm,160mm
design rafinat Popular Stil Modern T-Bar Cabinet Trage,se va potrivi orice cabinet stiluri
Numărul De Model LSJ22BK
Finisaj De Culoare Flat Black
Șurub M4*45mm(1.77 inch)
Tip Mobila Maner Si Buton
garantie Dacă nu există un produs de calitate, va vom returna/inlocui comanda
Material Din Oțel Inoxidabil
Lățimea Și Înălțimea 12mm(1/2") *12mm ( 1/2" )&34 mm(1-1/3")
Model Pătrat gol T Bar
Nume De Brand Goldenwarm
Stil Modern
Distanță între orificii Single-gaura de~256mm
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Produse similare