Pastel Liliac Violet Lavanda Dantelă în Fața Peruca Sintetica Val Naturale cu coadă de pește Impletituri Glueless Peruci Rezistente la Căldură de Păr Sylvia

197.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pastel Liliac Violet Lavanda Dantelă în Fața Peruca Sintetica Val Naturale cu coadă de pește Impletituri Glueless Peruci Rezistente la Căldură de Păr Sylvia

Informații De Produse.

Caracteristici:

1) Toate perucile sunt pe jumătate realizate manual de către muncitori calificați profesioniști , în zona din față poate fi liber s-au despărțit .

2) design interior este reglabil, astfel încât să se poată ajusta dimensiunea pentru o potrivire ideală.

3) este atât de natural și moale la atingere. O poti purta la petreceri precum și pentru utilizarea de zi cu zi.

4) Natural parului pentru stoc peruci fata dantelă,puteți adăuga părul copilului sau văduvă de vârf ca cerințele dumneavoastră.

5) materiale rezistente la căldură fibre, care te poate cret,îndreptați-o și sufla uscat.Dar ne sugerează că gradul este mai mică decât 150 de grade pentru a proteja peruci bine.

6) Ușor De Purtat, Ușor De Întreținut, Ușor Să Se Spele.

Detalii Parul Material Sintetic Rezistent la Căldură fir de Păr de Păr de Lungime 24" în stoc (Altele Lungime are Nevoie de Custom-made) Păr Greutate 150g--500g Depinde de lungimea parului si stiluri Stil de Păr Mătăsos drept, Corpul val, Lumina yaki, Adânc val, franceză ondulat, Jerry buclat,Ondulat,etc. Culoare par culoare: 1#,1B#,2#,3#,4#,6# Lumina de culoare: 8#, 10#, 12#, 14#, 16#, 18#, 20#, 22#, 24#, 27#,99J#,613#, 60#, etc. Fantezie de culoare: Roz,Portocaliu,Albastru,Verde,Galben,Roșu,Violet etc. Alte culori: T (doua tonuri) de culoare, M (amestec) de culoare,H(highlight)Dantela de culoare Opțiune de Culoare dantelă Transparentă ,maro deschis ,maro Mediu ,maro Închis Capac de Dimensiune 1-22.25" Circumferinta - [22.25, 14.5, 12.5, 12.75, 15, 5.5] (Mediu) Densitatea Parului 180% densitate(mai mică sau grele densitate este disponibil) Păr Ambalare Inner de ambalare: sac de PVC (sau ca pe cerințele dumneavoastră) Exterior ambalare: 100buc/ctn. MOQ,OEM 1 buc / culoare si stil. Poate custom-made ,OEM acceptate de Producție Timp de 3 zile pentru stocul de peruca,15-20working zile depindea de cantitatea de ordine. Vă rog să Observați : Orice culoare si stiluri peruci(dantelă în fața peruca,plin peruca dantelă,mașină de făcut peruca)pot fi personalizate ca pe cerințele dumneavoastră sau imagini. Vă rugăm să ne Adăugați ca magazinul tau preferat și vă rugăm să nu ezitați pentru a întrebat dacă orice întrebări.

Produse De Imagine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Material De Bază Swiss Dantela
Peruca Dantelă Tip Peruci Fata dantelă
Peruci Lungime Mult
densitatea 180%
Întins lungime 24inches, 26inches
Numărul De Model V-1
Textura Val Naturale
Material De Calitate Temperatură Ridicată De Fibre
Nume De Brand sylvia
Culoare de Dantela Maro Deschis
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
capac de dimensiune Dimensiunea Medie
Poate Fi Permed Da

Produse similare