Femei Hoodies 2018 Femei Haine Femei 2 Piese Set Sportive Costume Culturilor Top Si Fusta Set Coadă De Pește Rochie Tricot Jachete&Outwears

103.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs




bine ati venit la magazinul nostru

Element Condtionat : 100% De Brand Nou, Cu Etichete

Manual de măsurare, ca urmare a diferite tehnici individuale, de 2-4cm de eroare este normal, nici o problemă de calitate.

Notă : Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să ne anunțați greutatea(KG) înălțimea(CM) și talie Infoect. astfel încât să putem ajuta să alegeți dimensiunea corectă. Ca de computere diferite culori de afișare differetly, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă Mulțumim pentru înțelegere. pls nu fi remarcat faptul că dimensiunile sunt măsurate de plat, pls permite o mică discrepanță Cumpărător Notificare 1.Suntem sinceri magazin,dacă nu puteți primi coletul în termen de 60 de zile,pls contactati-ne în primul rând ,vom prelungi timpul de livrare pentru tine.Pls nu deschide un litigiu, fără a ne contacta!dacă aveți o problemă de element, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 2.Dacă sunteți un angrosist sau dorp transport vânzător,va Vom oferi un pret bun, este posibil ca putem. 3.Rus prieten ,trebuie să-ți lași numele și adresa completă, în ordine ,pentru a evita de a nu primi coletul. Super elastic, poate fi întins de-a 20-30CM tenet Noastre: 1.Am realizat cea mai importantă parte a succesului nostru este clientul nostru. Acest lucru este de ce ne sunt axate pe furnizarea de o experiență de cumpărături incitant și asigurându-se că standardele noastre ridicate de calitate, valoare pentru bani și de servicii sunt întotdeauna îndeplinite. 2.Condus de o echipa extrem de dedicat și motivat grup de indivizi suntem ferm concentrat pe nevoile clienților noștri. Sperăm că, cu evoluții continue și inovării vom continua să se extindă și să aducă experiența noastră unică la cumpărători din întreaga lume. Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.85kg (1.87lb.)
Stil Casual
Guler O-Gât
Material Poliester,Bumbac
Maneca Stil Regulat
Dimensiune One Size
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand AmberHeard
Model Tip Solid
Numărul De Model GLX-323
Tip De Element Hoodies,Jachete
Cu glugă No
Tesatura Tip Tricotate
Tip Zip-up
Gen Femei
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Greutate 0.85kg

Produse similare