Sifon Lung de Evenimente Rochii de Bal V gâtului Sexy Laterală Fantă Capac Maneca Roșu Rochii de Bal Rochie de Seara de Transport Gratuit pe Probe Reale

314.90lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

Stimate Client: bine ati venit la magazinul nostru! Suntem profesional de OEM & ODM fabrica în Suzhou,China cea mai mare rochie de mireasa si seara, rochie de piață . Am au fost specializat în a face rochie de mireasa,rochie de seara,rochii de bal...de ani de zile și avem propriul nostru profesionist și cu experiență de lucru în echipă , de Proiectare Elite,Model Profesionale Marker ,Croitorese······ Cumpara de la noi , vei primi 1)Profesionale și enthusiasatic servicii pentru clienți ; 2)manipularea Rapidă timp de comanda; 3)în condiții de Siguranță și rapid de transport maritim internațional; 4)produs de Înaltă calitate cu un preț rezonabil; 5)Temeinică După vânzarea de servicii pentru clienți; 6)Reducere de pret pentru client regulat . 7) OEM sunt Disponibile, Cumpărătorilor Etichete Accepta. 8) de Incredere Plata Prin Escrow, Western Union, Transfer Bancar, etc. 9) Nici O Cantitate Minimă De Comandă.

Munca grea , doar pentru ziua cea mare !

Acesta este un stil de rochie grațios. Rochia este confectionata din tesatura moale si confortabil, care dezvăluie curbele naturale ale corpului. Forma este super. Noi nu numai că poate face dimensiunea standard de rochie, dar, de asemenea, se poate face în funcție de propriile măsurători. D nu mai ezita să ia acest lucru de înaltă calitate, rochie de acasă cu mai puțin bani. Bunuri reale va fi de 95%, potrivit cu fotografia.

1. Paletarul de culori

2. Dimensiunea diagramă

Vă rugăm să alegeți dimensiunea

Cum Pentru A Măsura

Umăr la podea Înălțime:Măsoară de la umăr la podea.

Full Bust:Măsurați în jurul cea mai mare parte a bustului.

Talie:în Primul rând lega o bucată de panglică sau șir în jurul valorii de o parte naturala a taliei.Acest lucru ar fi trunchiului la cel mai mic punct. Lasă șir în loc în timp ce tu faci restul de măsurători deoarece veți avea nevoie de trimitere cu unele din alte măsurători.

Șold:Ia de măsurare în jurul șoldurilor, la cea mai mare punct, să ia notă de cât de departe în jos de la talie în care sunteți de măsurare.

Exterior Picior:Măsura din șir/fundă în talie la podea. Vă rugăm să vă asigurați că aveți un pantof similare în înălțime cu cele pe care intenționați să poarte în ziua nunții tale.

Lungimea brațului:se Măsoară de la umăr la încheieturi.

Lungime fata de Umăr Talie:Măsurare din același punct de pe umărul tău, du-te în jos peste partea de sus a mamelonului la talie.

Lungime de la Umăr la bust:Măsurați distanța de la partea de sus a umărului la nivelul mamelonului.

Umăr la umăr:Măsoară de la umăr la umăr din spate .

Full Bust= inci sau centimetri Talie= Solduri= de Sus Bust= Sub Bust biberon la Biberon= Lungime Fata Umăr la Bust= Umăr la Talie= Lungimea umăr la Umăr= Exterior Picior= (de la talie la podea cu pantofii de nuntă pe) Umăr la Etaj= (de la umăr la podea cu pantofii de nuntă pe) Rochie de Culoare=

Nota!

(1) vă Rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție. După ce plătești pentru mine ,te rog spune-mi exact de măsurare în 24 de ore , astfel încât să puteți primi rochia de repede !Dacă aveți nevoie de orice altă culoare sau cerințe speciale, vă rugăm să contactați-mă prin E-mail.

(2) Culoarea poate varia între diferite CRT și LCD ecrane.

Eu sunt un vanzator cinstit, Toate rochiile au fost fi făcut ca 95% similare ca picuture ,dacă solicitați 100% la fel ca imagine ,te rog, nu face plata

(3) Dacă nu vom face on-line, puteți alege să se auto-ajutor la cumpărături, ne-a lăsat informații, vom fi în viitor prin telefon sau E-mail de contact să recunoască problemele relevante. Vă mulțumesc pentru sprijin.

Plata

card de credit; bancă pentru efectuarea de transferuri bancare; western union

Transport

Metode De Transport

Costul

Timp Estimat De Livrare

Site-Ul De Urmărire

EMS

Mai ieftin

Aproximativ 15 zile lucratoare de la expediere

www.ems.com

TNT

Mijloc

De aproximativ 5 zile lucrătoare de la expediere

www.tnt.com

DHL

Mai mare

De aproximativ 3-4 zile lucratoare de la expediere

www.dhl.com

UP

Cea mai mare

De aproximativ 2-3 zile lucratoare de la expediere

www.ups.com

FedEx

Cea mai mare

De aproximativ 2-3 zile lucratoare de la expediere

www.fedex.com

Reveni

Înainte de livrare elementul, trebuie să verificați dimensiunea și de a confirma elementul perfect. Atunci când primiți element, dacă veți găsi orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere; vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. suntem foarte bucuroși să rezolve toate probleme.

Dacă facem greșit dimensiunea și culoarea, va accepta rambursarea si retur.

Feedback-ul

Suntem foarte fericiți să lucreze pentru tine, și toate eforturile noastre sunt cu scopul de a obține mai mult și mai mult mai bine de servicii pentru a sprijini nevoile dvs. în rochii sau de afaceri. Deci, amabilitate și mulțumit comentarii returnate sunt foarte importante pentru noi, si care cu siguranta va ajuta pe amândoi în viitor cooperarea de afaceri. Și dumneavoastră prompt feedback-ul pozitiv va fi foarte apreciate, vă mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune Standard or Custom Made
Decor Încreți
Silueta O-Linie
Ocazie Balul de absolvire
Tip De Element Rochii De Bal
Note Speciale Plus Dimensiune/ Urgent Comanda Va Rugam Sa Ne Contactati
Tesatura Tip Sifon
Tren Nici unul
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Nume De Brand Suruimei
Decolteu V-Neck
Imagini Reale Da
Numărul De Model d006
culoare Fel ca picuture sau optional
Talia Naturale
Built-in Sutien Da
Locul de Origine Jiangsu China (Continentală)
Maneca Stil Capac Maneca
Material Poliester
Rochii De Lungime Podea-Lungime
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W

Produse similare