CiNily Creat Albastru Opal Cubic Zirconia Placat cu Argint Pandantive en-Gros de Petrecere pentru Femei Bijuterii AAA Pandantiv 1 1/2" OD5979

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Brand : CiNily

Metal : Argint Placat Cu

Principala Piatră Și Dimensiuni:

Creat Albastru Opal 5mm(Max)

Accesoriu Piatra si Dimensiuni: Cubic Zirconia 1mm

Lungime Pandantiv: 1 1/2"

Latime pandantiv : 28mm

Greutate: 7.25 g

Cantitate: 1 Buc Pandantiv

Conversie : 1mm=0.039 inch; 1 inch=25.41 mm

Comenzile vor fi expediate în termen de 48 de ore de la plată. mai jos este estimat viteza de livrare pentru referință. vă mulțumesc!

Mod de livrare termenul de Livrare Site-ul de Urmărire China Post Air Mail 20-45 zile www.17track.net/en/ ePacket 8-25 zile www.17track.net/en/ Vilatudor.ro Standard de Transport maritim 20-60 zile http://global.cainiao.com/ EMS 5-15 zile www.ems.com.cn DHL 3-8 zile www.dhl.com FedEx 3-8 zile www.fedex.com Aramex 3-8 zile www.aramex.com UP 3-8 zile www.ups.com

Dacă comanda depășește costa 200 de dolari, va vom oferi gratuit Expres Internațional de servicii de transport maritim. (cu excepția de la distanță de țară)

Pentru orice motiv, nu Vă place sau pur și simplu doresc să se întoarcă, vă rugăm să ne contactați într-15 zile de la primire, să păstreze produsele în starea inițială, vom rambursare completă după primească produsele returnate. Problemă de calitate Vom verifica fiecare bucată de produsele cu atenție înainte de expediere, cu toate acestea unele dintre ele pot deteriora în timpul transportului. Dacă găsiți orice probleme de calitate, vă rugăm să luați o fotografie și să ne contactați cu 15 zile de la primire, va vom retrimite un nou produs sau de restituire a plății. Problemă de transport, Dacă nu primiți coletul în total 60 de zile după ce am trimite, putem retrimite sau rambursare completă bani pentru tine. Pentru orice motiv, nu sunteți satisyied cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu se grăbesc să lăsați feedback-ul rău sau dispută deschisă , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne mândrim cu excelente servicii și va face tot ce putem pentru a rezolva orice probleme ați putea avea.

Am început bijuterii de moda de afaceri cu dealeri din întreaga Lume începând cu anul 2009,

și au acumulat multă experiență în acest domeniu.

Cel mai mare stoc gata de bijuterii de moda din lume. Bijuterii profesionale consultanți doar un e-mail distanță. Incredibil prețuri scăzute ca avem fabrica pentru a produce propriile noastre de bijuterii. Aici vom oferi în mod constant bijuterii de înaltă calitate, dar cu preturi corecte. Bine ati venit la CiNily Magazin Oficial, calitatea de uzură de moda, este demn de colecția ta!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.051kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Gen Femei
Forma\model Runda
Funcția moda bijuterii
Nume De Brand CiNily
Pandantive De Tip Slide
Locul de Origine China
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip placat cu argint
Gem De Culoare Albastru & Alb
Principala Piatră De Foc Albastru Opal & Cubic Zirconia
Standardele De Mediu Europa & Nichel, Plumb, Cadmiu gratuit
Metal de culoare OD5979
Stil Trendy
Cantitatea 1 Buc Pandantiv
Compatibilitate moda bijuterii
Numărul De Model OD5979
Material Piatra
Tip De Element Pandantive

Produse similare