Profesionale 10buc Unicorn Curcubeu Păr Machiaj Perii Set Frumusete Cosmetice Make-Up Instrumente de Fard de pleoape, Fard de obraz de Amestecare Perii Kituri

27.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Profesionale 10buc Unicorn Curcubeu Păr Machiaj Perii Set Frumusete Cosmetice Make-Up Instrumente de Fard de pleoape, Fard de obraz de Amestecare Perii Kituri Descriere Produs: Esențiale trave kit: inovatoare combinarea fibrelor sintetice de reacție pentru nici o vărsare,nici absorbție cu moliciune naturală,pefect pentru pielea sensibila Exclusiv duo fibre: Rainbow scurt, cu peri lungi, Albe pentru pene ca aplicație care vă permite pentru construibil culoare,ajuta machiaj amestec într-un rapid,ușor de cerere, dar ultra-subțire,finisaj impecabil Gradient mâner de lemn: elegant negru mâner conic sunt special concepute pentru a se asigura de lux și rezultate fără cusur,care primește 8 straturi de vopsea,ceea ce le face rezistente la zgârieturi și garantat să dureze Înapoi de Garantare: 30 de Ani de experiență Machiaj Instrument de Producator,100% 30 Zile banii înapoi de garantare sau Înlocuiți-le dacă nu sunteți mulțumit. Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte" Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă"

Pachetul Inclusiv: 5pcs* Pensule de Machiaj sau 10 buc* Pensule de Machiaj

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar. Notă: Articolele vor ajunge în 15-45 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.

Dacă vă bucura de produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback, feedback-ul dvs. ne va motiva să avanseze și să vă ofere servicii mai bune. Și dacă vă lăsați feedback-ul cu o imagine frumoasă a produs, vă vom trimite un cupon cadou. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Vă rugăm să ne contactați prin Vilatudor.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, va vom raspunde în termen de 24 de ore

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiune 7Pcs/Set, 10Pcs/Set
Material Mâner Lemn
Nume De Brand FOEONCO
Material Par Sintetic
Numărul De Model CJ19055
Cantitatea 7Pcs, 10buc
Perie Material Par Sintetic
Folosit Cu Seturi & Kituri
Tip De Element Pensula De Machiaj

Produse similare