Dragon purpuriu 6.5 inch Profesionale Japonia 440C animale de Companie manipularea psihologică Subțierea Foarfece - Câine Chunker Foarfece - Perfect pentru Animal de casă Groomer

84.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


· Dimensiune: 6.5 inch · japonia sus 6CR Material otel, · 62HRC Duritate · salon profesional de companie foarfece, · cel Mai bun design echilibrat, utilizarea pe termen lung de a reduce oboseala · Suprafata procesul de lustruire, rezistenta la uzura · lamă ascuțită ,de tăiere repede Putem personaliza pentru propria ta logo-ul de brand,trebuie să ne trimiteți logo-ul dvs. de fișiere.sau va vom trimite la tine foarfeca ca imaginile logo-ul de brand.

Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Contactați-ne: (Lăsați un mesaj ) Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne de contract in 14 zile .Noi va oferim un înlocuitor (trebuie să plătești taxă suplimentară de transport) sau banii înapoi. Dacă ați găsit ceva defect cu element noastră,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu ați primit bunurile în termenul stabilit ,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom rezolva problema pentru tine. De prelucrare si de Transport: timp de Prelucrare: 1-7 zile în statele UNITE ale americii: despre 15-28 zile Alte țări: 24-35 de zile de La RUS : despre 26-60 de zile de La BR: 30-90 de zile de la Distanță țări: 28-60 zile, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. vom urmări doar adresa ta, listat în registrul de expediere. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Alte Politici: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail cu răbdare și vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 35cm x 15cm (11.81in x 13.78in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
lungimea totală 18 cm
Dimensiune 6.5 inch
Materialul Lama Japonia 440c
Dinti 17 dinti
Tip foarfece de tăiat
Nume De Brand Dragon Purpuriu
Tip De Element Parul Foarfeca
culoare țeapă
Numărul De Model js
Din Oțel Inoxidabil Tip Japonia 440c
Material Mâner Din Oțel Inoxidabil
Stil pește dinti

Produse similare