Paperboat 2018 an programul A5 agenda notepad de zi cu zi notebook hârtie de scris manual jurnal lunar planificator de școală, rechizite de birou

46.43lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Puteți, de asemenea, interesat în următoarele articole!

Detalii:

Gravura Laser

(Gratuit)

Despre noi:

*Hangzhou Gangfeng Papetărie Co. Ltd. În principal angajate în producerea de mărfuri de papetărie, inclusiv PU faux din piele notebook-uri, din piele de notebook-uri, stilou, creion caz și titularul fișier, etc. În cazul în care calitatea produsului și reputația sunt pe deplin protejate, să vă simțiți confortabil, de a achiziționa și de a folosi. De-a lungul anilor, compania noastra, cu produse de înaltă calitate, servicii de primă clasă, super-preț scăzut pentru a câștiga încrederea și favoarea clienților noștri, astfel încât notebook-uri noastre sunt capabili de a vinde peste tot în lume.

Transport: *vă Rugăm să acorde mai multă atenție la comanda adrese care TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare. *Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate. *Transport gratuit doar trimite prin China Post Air Mail,nevoie de aproximativ 15-45 zile lucratoare ajunge.Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport DHL sau EMS și plătească suplimentar costul de transport maritim(3-5 zile de lucru pentru a ajunge la tine ) și să ne contactați. *Ar trebui să verificați produs în momentul în care produsul livrat, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat, va vom retrimite unul nou, dacă este necesar, acesta este mult mai apreciat. Garanție : * Schimbul de pe produs defect în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; *Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat; *Înainte de discuții înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate. Contactați-ne: *Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră. *Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri. Feedback: * vă Rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul negativ, dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra. Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 16cm x 15cm (9.84in x 6.30in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Paginile Interioare 100 de Coli
Stil Vintage
Cu Blocare No
Utilizarea Note De Zi Cu Zi
Tip Compoziția Carte
Parte Modul De Legare Cusaturi Obligatorii
Acoperi Duritate Moale Caiet
Utilizare cadou
Dimensiune 14.5*21 cm
Material De Acoperire Faux Din Piele
Numărul De Model NB180
Nume De Brand PAPERBOAT

Produse similare