Livrare gratuita Design Frumos Bijuterii Instrumente de Curățare 8kg Pahar Mașină de șlefuit Rotative cu Tambur

1 192.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini: Tensiune de alimentare: 220V, Capacitate: 8 kg, Butoi Dimensiuni: 220*210mm, Dimensiune: 298*222*325mm, Greutate: 9.5 kg,

Instrucțiuni De Siguranță

Înainte de a utiliza aparatul, vă rugăm să citiți toate instrucțiunile de siguranță. Sunt aici pentru protecția ta și ar trebui să fie întotdeauna permis de a reduce riscul de vătămări personale sau deteriorarea instrumentului.

Nu acționați niciodată nici un accesoriu la viteze de mai sus este viteza maximă de rating. Nu utilizați niciodată aparatul în timpul unei perceptibil scăderea puterii. Opriți aparatul și nu folosiți unitl putere este complet restaurat.

Cum Pentru A Încărca Rotativ Butoaie De Metal Piese

Eficiente și rezultate profesionale din rostogolea procese depinde știi cum să încărcați baril pentru cel mai bun rezultat. Urmați acești pași pentru a obține cele mai bune de sosire și cele mai cost-eficiente proces pentru piese de bijuterii folosind rotativ cu tambur.

Notă:

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru pentru achiziții, Vom dori să declare că toate taxele de transport prin express nu include orice taxe si impozite locale. Nu este sub controlul nostru. Și de transport gratuit prin express nu include zonă de la distanță de taxe de servicii, dacă adresa aparține zonă de la distanță prin curier. Sincer sper că ai înțeles. Multumesc.

Imagini de produs:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 35cm x 35cm x 43cm (13.78in x 13.78in x 16.93in)
Greutate Pachet 14.0kg (30.86lb.)
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip Instrumente Rotative & Accesorii
Articol Greutate 13kg

Produse similare