2 Piese Roz Cald Șal Rever Casual Barbati Costum Slim Barbati Cool Petrecere Blazer Celebritate Bal Smoching Terno Masculino (Sacou+Pantaloni)

256.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ocazie :Ocazie Formale & Nunta Paerty

Material :Polyster

Dimensiune :dimensiune Standard sau Personalizate

Culoare :CA imagine

Conținutul Pachetului : Sacou + Pantaloni

Notă: Dragă,dacă veți găsi că cele de mai sus stanrard ti se potriveste marimea nu ti se potrivesc foarte mult, doar măsura corpul tau accoridng la următoarele Măsurare Ghid ,și apoi arată-ne la dimensiunea corpului. ; Putem Personalizat care se potriveste pentru tine . Este același preț!

1 . decolteu=? CM ( sau inch ) 2 .umăr=? CM ( sau inch ) 3 .maneca=? CM ( sau inch ) 4 .răscroială a mânecii=? CM ( sau inch )

5 . încheietura mâinii=? CM ( sau inch ) 6 .piept=? CM ( sau inch ) 7 .burta=? CM ( sau inch ) 8 .talie=? CM ( sau inch )

9 .hip=? CM ( sau inch ) 10 .sacou lungime=? CM ( sau inch ) 11 .pantaloni lungime=? CM ( sau inch ) 12 .coapsa=? CM ( sau inch )

13 .înălțime =? CM ( sau inch ) 14 . greutate=? CM ( sau inch )

înălțime și greutate, de asemenea, sunt importante informații dimensiune pentru o personalizate se potrivi.ai avut mai bine să ne-o dai.

(1)noi, de obicei, nu pentru a finaliza marginea pantaloni (t lui nu este o eroare), Dacă doriți pentru a finaliza marginea pantaloni, aveți nevoie pentru a măsura exact lungimea de pantaloni și spune-mi când ai comandat.

(2) nu se lasă spațiu/cameră ca să-l facă confortabil. Știm cum să se adapteze de măsurare pentru a face mai confortabil . dă-mi-ai corpului bine de măsurare.

(3) poate Exista o ușoară culoare diferite între fotografie și costum terminat, deoarece culorile pot varia între diferite CRT și LCD ecrane.

Taxe Vamale:

Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să rețineți:

(1) drepturile de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

(2) Modul de taxa de import va fi perceput depinde de fiecare țară politici personalizate.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Pantaloni Tip De Închidere Fermoar Fly
Tip De Element Se potriveste
Fata Stil Apartament
Dimensiune XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Se Potrivesc De Tip Skinny
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Numărul De Model Se potriveste
Gen Bărbați
Stil Casual
Numele Gwenhwyfar
Material Bumbac,Lână
Tip De Închidere Singur Pieptul
Nume De Brand Fnoexw

Produse similare