Pătat de Catifea Tesatura Scaun Auto Universale de Acoperire Set Complet se Potrivi cele Mai multe Auto Accesorii de Interior Sedan Negru husa Scaunului pentru Ingrijirea Masinii

126.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Observație: numele Nostru de brand este "flyingBanner",avem doar un magazin de Pe Vilatudor.ro.

01-Profesionale -Ne sunt dedicate în producerea și furnizarea de brand huse auto cu înaltă calitate design elegant 20 de ani. 02-Varietate de pachet și stiluri - găsi Întotdeauna ceea ce doriți din magazinul nostru. Nostru huse auto sunt realizate cu avansate producătoare de linie. Oferim 2 fata huse( 6piese) & plin huse auto(11piese), Și există atât de multe opțiuni pentru tine , din piele, de distanțare de plasă , tradiționale ,la modă. Veți găsi întotdeauna ceea ce ai de gând să în magazinul nostru. 03-Pret Competitiv - nu uita pentru a obține Cupoane . Puteți economisi bani atât de mult . Adauga la magazinul meu pentru dumneavoastră preferat. Puteți obține informații cu discount și noi sosirii la primul timp de Ambalare, Inclusiv 1. 5 Piese Separate Tetiera Acoperă 2. 2 Bucati Fata Spate Huse 3. 2 Bucati Fata Jos Husele 4. 1 Buc Spate Bancheta Din Spate Capacul 5. 1 Buc Jos Husa Scaunului 6. Un Sac De Cârlig Accesorii

Plata

-Puteti plati prin Western Union, Moneybookers, Visa, MasterCard, carduri de credit,transfer bancar.

-(Dacă aveți nevoie să plătească într-un alt mod,vă rugăm să ne contactați,ne va oferi o altă metodă de plată,de asemenea, vom accepta plata prin adresa de e-mail).

-Vă rugăm să efectuați plata în termen de 3 zile.

-Dacă aveți orice problemă cu privire la plata, vă rugăm să ne informați.

Transport

-Toate comenzile sunt prelucrate în termen de 5 zile lucrătoare după ce vom primi plata,astfel încât vă rugăm să acorde cat mai repede posibil, astfel încât să putem livra în timp util după ce face ordine

-Produsele vor fi expediate prin Post Air Mail, EMS, epacket, DHL.

-Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa care a oferit de către cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa dvs. de plată.

-Urmărirea on-line disponibile. Număr de urmărire și webste vor fi oferite odată articole expediate.

-Vă rugăm să permiteți-20-60 de zile lucrătoare (depinde de unde te afli) pentru livrare (de la data de expediere), pentru că toate elementele vor fi livrate din depozitul din China, prin intermediul Poștei.

-Ps: Vom oferi combina transportul maritim, dar taxa de transport depinde de greutatea de elemente.

Deci, dacă doriți pentru a face combina de transport maritim, vă rugăm să ne dea numele elementului doriți, și vom calcula prețul total, inclusiv de transport maritim.

Politica de retur -Pentru a face cumpărătorul este mai mare satisfacție. Noi oferim politica de returnare. Puteți livra elementul înapoi pentru rambursare (taxa de transport nu va putea fi rambursată) sau de schimb.

-Nu putem responsabil pentru o schimbare a minții sau a pierdut-mail, dar dacă greșeala este a noastră, Vom fi bucuroși să

providefully rambursare. Feedback-ul

-Sperăm pentru 5 stele feedback-ul foarte mult. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.

Răbdare și înțelegere sunt virtuțile. Noi vă va oferi membru VIP pentru clientii bun bazate pe cooperarea noastră recorduri!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Caracteristici Speciale Airbag lateral compatibil
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Dimensiune Universal Sizes Fits For 99% Cars
Element De Lungime 46.46inch
Înălțime Element 46.46inch
Caracteristică Specială 1 3 Fermoare În Interiorul Capacul Banchetei Din Spate
Tip De Material Poliester
culoare negru/ALBASTRU/ROSU/GRI
Articol Greutate 1kg
set bucată 9
Nume De Brand flyingBanner
Banci Solid Bancă, 60/40,50/50, 40/20/40 Split
Lățime Produs 22.05inch
personalizate Da
Locul de Origine China(Continentală)
Mfg Număr De Serie Set Complet Scaun Auto Acoperi
Special Feature2 Ușor De Instalare Și Să Păstreze Scaun Auto Curat
Suite Numărul 9 buc

Produse similare