20yard galben strălucitor Pene de Gâscă Franjuri Tunderea Vopsit Pene de Gâscă Panglici Rochie Fusta Petrecere Haine Decorare DIY Artizanat

218.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit 20 de Metri de 15-18cm largă luminoase Pene galbene tapiterie pentru Fusta Rochie de calitate AAA pentru Carnaval showgirl clienții

Lăsați un mesaj dacă aveți nevoie pentru a amesteca 10 culoare pentru 20yards, e 2yards-o singură bucată, 10 bucati o mulțime.

Acest frumos pana ornamentul este realizat din pene de curcan 15-18cm lungime de pană. Avem, de asemenea, manual pene garnitura de coque pene, pene de gâscă, cocoș pene, șa pene, pene marabou, pene de struț, și așa mai departe. Cusute pe un cablu mic pentru o aplicare ușoară. Unitatea este măsurată de-a lungul înșirate sfârșitul feather trim.Utilizări comune includ, accesorii pânză, pânză ornamente crafting, dans, costume, pălării, decoratiuni.

Procesul De Cumpărături

PLATA

---Am doar accept Escrow (T/T ,Western Union și alte plăți Vilatudor.ro accepta)

Vă rugăm să lăsați corect și clar adresa ,se va reduce multe probleme de transport.

PLATA PROTECȚIE

----Banii dvs. este în siguranță pentru a trimite bani de la Vilatudor.ro-ul, după ce primiți articol, pe site-ul Vilatudor.ro poți trimite plata, plata este 100% în condiții de siguranță !

TRANSPORT

--- Toate element este gratuit expediate prin China Post Air Mail ,de aceea este la un astfel de genial pret, Element ajunge la cele mai tari 15 - 25 de zile. Dacă nevoia ta de articol de urgență,puteți alege EMS, DHL , FedEx sau UPS. E mai rapid și în condiții de siguranță,este nevoie de 7-10 zile, trebuie să plătească suplimentar costul de transport maritim.

---Dacă nu puteți obține un post după 25 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine , vă rugăm să ne contactați direct . Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul.

--- În cazul în care comanda greutate 1800g un moment dat,va vom trimite prin curierat rapid,la fel ca EMS sau DHL.

POLITICA DE RETURNARE

---În cazul în care elementul este deteriorat sau altă formă de descriere,vă rugăm să luați o fotografie și trimite-l la adresa mea de email ,vom accepta returnat în termen de 3 zile, iar cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim de rentabilitate.

FEEDBACK-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate (20 Metri/lot)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Putem face orice culoare
Numărul De Model T01
culoare puteți selecta
accepta Comanda Personalizata
Material Naturale, Pene De Curcan
MOQ 20Yards (2yards pe bucata)
Model Vopsit

Produse similare