Sex de produse pentru femei nou de sex realist trunchiului silicon sex doll pentru femei,dimensiunea de viață silicon de sex masculin păpuși,păpuși pentru sex gay

634.89lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Sex Silicon doll pentru femei siliciu sex Papusa San de sex feminin sau femei dimensiunea de viață silicon Sex doll pentru femei sau bărbați gay Descriere

Suntem furnizori profesioniști de jucării sexuale în China, cu ani de experiența în afaceri și o calitate excelentă și servicii, suntem încrezători că vom obține încredere de la tine, prieten drag, și folosite pentru a coopera cu multe întreprinderi bine-cunoscut în lume. Suntem întotdeauna să ofere cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienții noștri. Sper că fiecare clienții fericiți de cumpărături pe magazinul nostru. Vă doresc tuturor o viață perfectă. Multumesc

Sex papusa de Silicon pentru barbati,sex Papusa San pentru bărbați sau femei,Sex doll pentru femei cu penis

realist iubesc păpuși dropship transport gratuit papusa de sex

picătură navă sex produs

Caracteristici:

1.Plin de Silicon papusa de sex,Sex papusa San

2.Vagin/Anus Sex papusa

3.Realist Atinge Sentimentul

Dimensiune:

Papusa Siz e : 52x35.5x26cm (20.48 x 13.98 x 1.24 în)

Cutie de carton Dimensiune: 55*42*28cm(25.5*17.7*7.8 în)

Penis dimensiune : Vibrator: 18x4.2cm (7.09\\' x 1.65\\')

Greutate: 7 kg/buc

Pachet neutru,nu de imprimare, doar carton alb Produs Arată

Stimate client, dacă doriți să vedeți fotografii detaliate, fără , va rugam sa ne contactati , va vom raspunde masaj în 12 ore de lucru . multumesc

De Transport Maritim Discret :

Cum putem împacheta produse:

Vom declara toate produsele silicon mucegai în afara pachetului, pentru a evita jena.

Cum putem alege pachetul este potrivit produselor formă și dimensiune. Noi vă va oferi discrete de transport maritim .

Transport :

Dacă pachetele sunt mai jos 2 kg ,Noi, de obicei, nava-le prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. Vilatudor.ro de Transport maritim Standard vă ajută să urmăriți pachetul de la expediere până la livrare. E end-to-end de urmărire. Puteți vedea informațiile de urmărire în detaliile comenzii tale direct sau aici : global.cainiao.com

Pachetele care sunt trimise cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim dura între 15 la 45 de zile lucrătoare pentru a ajunge în obicei.

Dacă pachetele sunt de peste 2 kg, ne va trimite pachetul prin DHL; e-EMS; EMS; Fedex; UPS; DPEX,TNT. Cei internaționale express durează între 3-7 zile pentru a ajunge, dar poate avea 2% sansa de a suporta fiscale atunci când pachetul ajunge în țara de destinație.

Orice problemă, vă rugăm să ne contactați oricând! Foarte multumesc!

Vamale și taxe de import

Ordinele ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale din țara dumneavoastră. Doar 2% pachete nevoie pentru a face acest lucru .

Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. Pentru a evita Fiscală ridicată , vom clar o valoare sub 80 de DOLARI pentru toate comenzile . dacă ai nevoie de noi valoare, prețul total al comenzii dvs. , vă rugăm să ne lăsați un masaj în ordine .

Baterii și Lubrifiant

Ne pare rău că nu putem trimite baterii și Lubrifiant în pachete potrivit internaționale, companii de transport și logistică companiilor reguli . Sper că puteți înțelege .

Problemă de calitate& returnare și rambursare

Stimați clienți, atunci când vei ajunge pachete , vă rugăm să verificați calitatea înainte de curierat , dacă există probleme de calitate a produselor, sau pur si simplu nu va place , va rog refuză să-l semneze ,și a reveni la pachet de la noi .

Aceste modalități de livrare: DHL; e-EMS; EMS; Fedex; UPS; DPEX , nu se accepta returnarea , deoarece costul de transport va fi de 3 ori sau mai mult , deci, dacă nu există probleme de calitate , vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Dacă există probleme de calitate , vă rugăm să luați fotografii sau de a face un video sa ne arati problema, vom face tot posibilul să-l rezolve .

Vă rugăm să înțelegeți că sexul produse nu pot fi returnate după ce a fost folosit. Sex produsele sunt pentru uz personal, deci nu putem face revinde după ce a fost folosit, și nu suntem responsabili pentru daune după ce ai folosit produsele . Deci, vă rugăm să verificați calitatea înainte de al utiliza .

Feedback

Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 62cm x 40cm x 30cm (24.41in x 15.75in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 7.5kg (16.53lb.)
Nume De Brand Diklove
Greutate 7.3 kg
culoare ca pielea reale
vibrator lungime 18cm
Tip De Element Produse Pentru Sex
Material Silicon
Numărul De Model ML13

Produse similare