5 LED-uri Luminoase USB Reîncărcabilă Pălăria în formă de LED-uri Lampă de Cap, 30CM Infraroșu Fluturând Vabrition Inductie Senzor Faruri + Peștele Mușcă de Alarmă

80.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


5 Led-uri Luminoase USB Reîncărcabilă Pălăria în formă de LED-uri Lampă de Cap, Infraroșu Fluturând Vabrition Inductie Senzor Faruri + Pescuit Musca de Alarmă

Caracteristici cheie:

De lungă durată a timpului de muncă. Interior cu capacitate mare Li-ion. 12 ore timp de lucru de înaltă lumină. 36 de ore de lumină standard. Mare lumină strălucitoare. 5 buc led-uri și 2 bucati SMD COB lămpi. Două moduri de lumina. Departe fascicul de lumină și aproape fascicul de lumină. Fiecare fascicul de lumină are o mare lumină și lumină slabă. Apăsați butonul de comutare pentru a schimba moduri de lumina. Departe fascicul de lumină are la fel de mare ca 90 de grade în zona de lumină. Aproape fascicul de lumină are 160 de grade zonă de lumină. Noi nu sugerează oamenilor să folosească aproape de lumină atunci când poartă farul de pe cap. Omului de inducție, vibrații inducție, infraroșu inducție modul de control. 25 cm la 30 cm de departe de inducție la distanță. Folosind standard de port USB pentru încărcare. Acceptă general dispozitive digitale, incarcator de masina. Convenabil pentru încărcare. Indicatorul de încărcare. Există logo-ul de pe lampă. Atunci când încărcarea, acest logo va deveni roșu. Când vedeți logo-ul opriți, că a acordurilor multilaterale de mediu de încărcare a fost terminat, doar elimina taxa de cablu. Intelligent design indicator pentru funcția de inducție. Când flutura inducție sau vibrații inducție începe, indicatorul se va transforma în albastru. Diverse poartă metode. Oamenii ar putea atașa această lampă de pe cap pălăria, purtând cu banda pe cap, a pus lampa pe umăr, sau pur și simplu lăsați lampa sta pe clip.

Elementul parametri:

Cantitatea de LED

5 piese de calitate lămpi cu led-uri + SMD COB

Taxa de drum

Micro USB de încărcare

Indicatorul de încărcare

da

Durată lumină de timp

Aproximativ 15 la 30 de ore

De inducție la distanță

25 cm la 30 cm

Corpul material

ABS

Tip comutator

Infraroșu inducție, fluturând inducție, vibrații inducție

Turn on / off de mână

Greutate netă

45g

Element dimensiune

75mm x 55mm

Opțiuni de culoare

Albastru, galben, negru

Cum de a intra senzorul de vibrații:

Asigurați-vă că capul lumina este pornit, apăsați vibrații trece în stare de șoc senzor, indicator transforma în culoarea albastră. (Notă: în care grupul de lumină, în primul rând, porniți înainte de a intra în modul de senzor, acest grup va fi controlate prin inducție stat . De exemplu, utilizați faza lungă modul de senzor, trebuie să utilizați faza lungă înainte de a apăsa pe întrerupător cu senzor) Cum să introduceți fluturând inducție:

Când farurile stare deschisă, apăsați pe comutator senzor, în fluturând inducție, atunci indicator devenit în albastru. Porniți luminile: Apăsați butonul de alimentare (comutator manual), farurile vor circula în următoarele trepte: de Înaltă fascicul puternic de lumină de Înaltă fascicul de lumină slabă - Low fascicul puternic de lumină - lumină Scăzută, lumină slabă.

Ambalare conținut: O bucată lampă cu led-uri-O singură bucată șef formație Una bucata cablu USB-O singură bucată de pescuit de alarmă musca ( gratuit cadou )

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 25cm x 20cm (7.87in x 9.84in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Faruri
Tip Baterie Litiu-Ion
Rezistent la apa Da
certificare CCC
Putere 3w
Numărul De Model S6
Nume De Brand FUNINFRONT
Fascicul De Unghiul 180°
Culoarea Caroseriei Negru, Alb, Galben
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Modelul de Margele de LED-uri DIP LED + COB
Comutator De Mod High/Low
Scopul Noapte de pescuit, echitatie, căutând, de vânătoare

Produse similare