Boemia Retro Imprimare Lenjerie De Pat Etnice Vintage Florale Carpetă Acopere Boho Lenjerie De Pat Bumbac Periat Seturi De Lenjerie De Pat

254.30lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


Twin-3Pcs :

1*Carpetă Acopere 67"*87" inch

2*Pernă Shams 19"*29" inch

Full-3Pcs :

1*Carpetă Acopere 79"*87" inch

2*Pernă Shams 19"*29" inch

Regina-3Pcs :

1*Carpetă Acopere 89"*89" inch

2*Pernă Shams 19"*29" inch

Regele-3Pcs :

1*Carpetă Acopere 106"*92" inch

2*Pernă Shams 20"*36" inch

100% bumbac periat, super moale si confortabil, conceput pentru a vă ajuta să obțineți o mai bună nopți de somn și să te trezești odihnit și întinerit! NOTA 1 : Aceasta este carpetă acopere stabilit,fără fular!!! Există un fermoar pe carpetă acopere, puteți pune propria plapuma sau pilota. NOTA 2: pernă shams sunt aleatoare de tăiere din totalul de tesatura, uneori, nu în totalitate, la fel ca imaginile, vă rugăm să înțelegeți. Enviornmentally prietenos material Hipoalergenic este Lavabilă la Mașină fără probleme de viață. Culori vibrante proiectat exclusiv nu se decoloreaza in timp. Material durabil este rezistent la psihiatru și va păstra forma.Hipo-Alergenic, Respinge Praful Si Acarienii, Ecologic!

Nota 1: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch. Nota 2: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de 2----3 CM pentru elemente. Nota 3: Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului. În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import,noi va declara ca un "CADOU" cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Ne va livra pachetul termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte înainte de cumpărare. Vă rugăm să nu ne dea 1 sau 2 Scor Scăzut pe transport, ca ne-a expediat element de repede, dar de transport maritim de peste mări depinde de mulți factori. Am expediat prin China Post Air Mail,EMS,FedEx sau DHL la nivel mondial.

Toate formele de plată nevoie pentru a merge prin Escrow; metode de Plată: (toate card de credit de plată va trece prin Escrow); După ce ați cumpărat produsul, un e-mail cu procedura de Verificare va fi trimis la comanda adresa de e-mail. De asemenea, puteți faceți clic pe "Checkout sau să Plătească Acum" buton pentru a finaliza plata.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ. Dacă există unele probleme, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, ne va oferi soluții pozitive~

Să Ne contactați, vă Rugăm să folosiți numai Vilatudor.ro mesaj sa ne contactati; Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare; cumparatorul este responsabil pentru toate costurile de transport în loc; Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 3.5kg (7.72lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 35cm x 6cm (17.72in x 13.78in x 2.36in)
Densitatea De Tesatura 133X72
Cantitatea 3 buc
Technics ȘLEFUIRE
Rezistența Culorii (Clasa A) Standardele Naționale
Tip Cearceaf, Fata De Perna & Plapuma Seturi
Dimensiunea Aplicare 1,2 m (4 picioare),2.0 m (6.6 metri),1,8 m (6 picioare),1,5 m (5 picioare)
numărul de thread 300TC
Nume De Brand WINLIFE
Material 100% Bumbac
Tesatura Conta 40
Stil Modern
Model Simplu Vopsit
Model Tip Geometrice
Umplere Nici unul
Dimensiune Full, King, Queen, Twin
clasa calitate
Utilizarea Acasă

Produse similare