1 Buc 6 Oval Săpun Mucegai Silicon Suport Tort Tort De Ciocolata Decorat Rotund Brânză De Patiserie Bucatarie Instrumente De Copt Cookie-Cutter

23.01lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Descriere produs Nume: mucegai Silicon Material: alimente grad silicon Culoare: Aleatoare de Săpun mucegai dimensiuni:280*158*26mm Metoda de lucru 1. Se toarnă o cantitate mică de săpun în formă, suficient pentru a acoperi suprafața de model. 2. ține de mână săpun mucegai ușor cu degetele de jos în sus de îngrijire, în scopul de a facilita model de distragere a atenției de săpun intrări. 3. Ușor în jos vibrații de săpun mucegai 5 până la 10 ori, ajuta bule de descărcare de gestiune. 4. umple restul de săpun matriță de săpun poate. Mucegai silicon temperatura de -40 grade Celsius pana la +230 grade Celsius, puteți cuptor cu microunde cuptor pentru a coace un tort; jeleuri, instalații sanitare; gheață poate fi folosit pentru a produce săpun. Nu contează în cazul în care, puteți face o formă frumoasă, nu mi-e frică să cad, și sunt ca niște copii. Pot fi refolosite, curată, moale, stil schimbătoare, înclinând ușor, ușor de curățat. Angajamentul nostru: pentru a vă oferi produse de calitate, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să ne scrieți, noi suntem cea mai bună soluție pentru tine!

PLATA: Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil. LIVRARE: 1. Timp de preparare:avem nevoie de 1-2 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Vilatudor.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le, 3. Despre Taxe Vamale, de Obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare. 4. De urmărire parcelă de interogare informații puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul) 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa possitive feedback-ul cu toate cele 5 stele .vom aprecia. 2. Orice problemă,vă rugăm să ne contactați, vă rugăm să păstrați departe de feedback-ul negativ. Vă putem oferi cele mai bune soluții.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.182kg (0.40lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Sugestiv Sexual No
Tort De Instrumente De Tip DIY Matrite
Nume De Brand AFocus Aroma
Numele Silicon mucegai tort de Săpun
Obscene Imagine No
Cerere Stencil, Decor, Bucatarie
certificare CIQ,FDA,LFGB,CE / UE
culoare aleatoare
Tip Tort De Instrumente
utilizare pentru Tort, Ciocolată, Săpun, Gateau, Lumânare etc.
Numărul De Model 16052
Săpun mucegai dimensiune 28 * 15.8 * 2.6 cm
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Material Silicon

Produse similare