Bărbați Femei Tricotate Palarie Brand de Iarnă, Căciuli Bărbați Pălării de Iarnă Pentru Capota Moda Capace Chelioși Masca Neagra Capac de bumbac Palarie Cald

26.89lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


YIFEI Brand de Iarnă, Căciuli Bărbați Pălării de Iarnă Pentru Bărbați, Femei Tricotate Pălărie Capota Moda Capace Chelioși Masca Neagra Capac de bumbac Palarie Cald

Produs

Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

Transport

1.Vom organiza transportul în funcție de Escrow adresa. Asigurați-vă că detaliate adresa și numele complet sunt absolut corecte.

2.Livram toate comenzile în termen de 48 de ore de la plata terminat. Pentru ca acolo sunt mai multe produse de la depozitul nostru,astfel încât, atunci când te întâlnești cu unele produse sunt in stoc după ce plasa comanda, doar nu vă faceți griji, vă vom informa pentru prima dată.

Timpul de livrare

1. Dacă alegeți să Vânzător este Metoda de Transport maritim. Va oferim transport gratuit pentru tine. Puteți vedea că avem pentru tine de transport maritim.Dar nu există informații de urmărire. (Achiziționați mai multe comenzi, sau suma totală de mai mult de 7 dolari SUA. Noi vă va oferi cu transport China Post Aer Înregistrat Mail. ) data sosirii despre 20-60 zile

2. Dacă alegeți China Post Aer Înregistrat Mail. O parte din costurile de transport poate percepe o. Dar ea are informații de urmărire.Puteți vedea ce data ta de bunuri expediate pe undeva. De data sosirii aproximativ 20-60 de zile 3. Dacă aveți nevoie mai repede. Puteți alege EMS și DHL. Lui relativ mari costurile de transport. Dar, în general, puteți lua de livrare 3-10 zile.

MOD DE TRANSPORT MARITIM

TIMPUL DE LIVRARE

China Post

15-60 De Zile Lucrătoare

Vânzătorul este Metoda de Transport maritim

15-90 Zile Lucrătoare

Ems

10-25 Zile Lucrătoare

Epacket

10-25 Zile Lucrătoare

DHL

3-10 Zile Lucrătoare

Feedback-ul

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare despre produsele pe care le-ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile

Politica De Returnare

1.Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți elemente, vă rugăm să ne contactați imediat. Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Numărul De Model M839(35)
Stil Casual
Model Tip Cu dungi
Gen Bărbați
Material Acril,Bumbac
Nume De Brand yanyanmumu
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Chelioși & Căciuli

Produse similare