2018 Primăvară și de Toamnă Plus Dimensiune Pulover Fine Stripe Cardigan Vrac Bază Tricou Pulover Îmbrăcăminte exterioară Cape Transport Gratuit

41.99lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


2017 primăvară și de toamnă plus dimensiune pulover fine stripe cardigan vrac bază tricou pulover îmbrăcăminte exterioară cape transport gratuit informații Dimensiune: Lungime 75cm, umăr 40-41, maneca 52cm.

Transport 1.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de 2-8 zile lucrătoare de la primirea plata compensate . 2.Vă rugăm să verificați dumneavoastră detaliate adresa și numărul de contact cu atenție înainte de a trimite comanda.

3.Ne oferă, de obicei, china post air mail,epacket

4.Orice import taxe se adauga taxele sunt cumpărători de responsabilitate ,Pentru a asigura impozitul minim ,putem declara ca "darul / probă" cu valoare scăzută. 5.Element de transport numărul de urmărire va fi sfătuit cu tine. Vă rugăm să păstrați contactul cu poștal local după ce obține numărul de urmărire. Articolele vor fi expediate prin China Post Air Mail, epacket și despre 7-35 zile lucrătoare puteți primi articol. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu primiți element pentru mai mult de 50 de zile.

Returnare Politica de returnare sau de schimb în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Dacă nu sunt satisfacatoare despre produs primite de la noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil. Trimite-ne numărul de urmărire atunci când te-ai întors articolele dvs., va vom returna sau schimb atunci când vom primi pachetul.

Dacă elementul primit nu este tocmai corect pe site-ul nostru descrise și nu se potrivesc, atunci puteți face schimb de la dreapta dimensiune O mărime articol nu este de a se potrivi pentru toată lumea.

Feedback-ul

Suntem atât de mândri de a primi mult mai multe pozitiva feedback de la clienții noștri. Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi. Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru sau aveți orice probleme după ce a primit-o, vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI PENTRU SOLUȚIE . Oferim garanție de satisfacție de 100%.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul TradeManager mesaj sau E-mail, vom răspunde în termen de 48 de ore. Ne promitem că vom rezolva mereu probleme pentru tine. Ta Satisfication este scopul nostru. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Închidere Deschide Ochi
Nume De Brand REGRTEDARLING
Numărul De Model Cardigan
Material Bumbac
Compoziția Materialului Bumbac
Lână Subțire De Lână
Decor Nici unul
Tip De Element Cardigane
Dimensiune One Size
Grosime Standard
Technics Plat Tricotate
femei material tricotat Alte Materiale
Stil De Culoare Culoare Naturala
Model Vrac
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Flare Sleeve
Gen Femei
Guler V-Neck
Îmbrăcăminte Lungime Mult
detalii de design Asimetric
Model Tip Cu dungi
Stil Casual
modele grafice pentru femei haine de ' Dunga
Forma combinație un singur costum

Produse similare