De vânzare la cald Masina de corp cap de ceață față Sprancene/garnitura lumina lămpii cadru stick-ABS Cromat capac 2 buc Pentru Mazda CX-5 CX5 2nd Gen 2017 2018

83.45lei

Adauga la lista dorintelor

Părți Exterioare

Descriere produs


1) . De obicei,folosim China Post Air Mail pentru a va trimite produsele să fie liber.Putem trimite, de asemenea, produse de către EMS,DHL,Fedex,UPS-uri în funcție de cerințele dumneavoastră, iar noi vă va oferi rapid de transport maritim, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

2 ) . Vă rugăm să asigurați-vă că informația este corectă, cum ar fi numele, adresa ,numărul de telefon,cod Poștal,ect.Va vom trimite produsele la timp și au un număr de urmărire automat.Vă vom trimite numărul de Urmărire de e-mail.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit e-mailul nostru. Oferim, de asemenea, combinat cu transport maritim de reducere.

3 ) .Dacă este necesar, puteți lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ai vrea să scrie pe ambalaj.

Putem accepta urmatoarele metode de plata: alipay, visa, west union, transfer bancar , ect.

Orice alte întrebări, vă rugăm să consultați acest link , poate te ajută.

1) . Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile pentru probleme de calitate (clientul trebuie să ofere foto digitale de la vânzător pentru orice plangere pentru noi, pentru a face ancheta.) sau greșit bunuri, dar în mod natural vom verifica totul cu atenție și pentru a confirma că este în stare bună, Dacă nu sunt întrebări, noi vă va oferi o rambursare în curând, după ce vom primi elemente.

2) . Dacă elementul nu este defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și taxele de Transport maritim.

1) . Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și Cinci Stele. Vom face același lucru pentru tine.

2). Dacă există probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi netural(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul, suntem mereu gata pentru a rezolva problema ta . Multumesc!!!

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de la , puteți returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

· 1) . Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

· 2) . Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

· 3). Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Q:Când va aranja transportul?

A:în mod Normal, vom livra comanda in 1-2 zile lucratoare (48 de ore) după ce plata este finalizată, Dacă aveți nevoie de orice favorabile sau rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați în orice moment. Vom răspunde Cât mai curând posibil.

Q:există vreo dos si donts pentru piele?

O:- Evitați spălarea

- Aviod foc

- A se păstra departe de ploaie și soare

- Moistureproof și aviod insecte

- Aviod supraponderali

- Aviod contact cu un obiect ascuțit și substanțe chimice

Q:ai face en-gros sau picătură de transport maritim?

A:Da, desigur. Pentru comanda en-gros de peste 150 de lei sau până la 10 bucati, REDUCERE sau GRATUIT de transport maritim EXPRESS sunt oferite de noi care doar durează 3-7 zile lucrătoare pentru a ajunge; Pentru picătură de transport maritim, suntem capabili de a livra comanda pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi așa cum ai cerut.

Q: Cum pot urmări coletul meu atunci când acesta este livrat?

A: sincer vă invităm să urmăriți această parcelă cu numărul de urmărire prin acest link http://global.cainiao.com/ (Pentru Aliexpres Standard de Transport maritim) sau www.17track.net/en (cum ar fi ePacket, China Post, dhl și alte curierat)

Q: achiziționarea de protecție timpul se scurge, ce pot face?

O: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de livrare si verifica comanda de urmărire, deci banii nu vor merge la contul meu.

Î: există orice taxe vamale?

A: în mod Normal, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Pentru a evita ridicat la taxa vamală, vă rugăm să ne anunțați cât de mult valoarea pe care ar dori să declare, atunci când plasați comanda. Multumesc.

Î: Dacă eu nu sunt multumit de produs, pot să-l întoarcă înapoi?

O: acceptam retur si rambursare completă de la 7 zile la 15 zile de la data primirii elemente, vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite-l înapoi sau de a părăsi un feedback negativ. Taxa de transport este plătită de către cumpărător. Nu acceptam articole care este distrus de comportamentul uman.

Q: Vânzător de produse și servicii este excelent, cum pot să lăsați un feedback-ul pozitiv?

O: feeback Pozitiv (5 stele) este extrem de important pentru noi, satisfactia dumneavoastra este nostru numai pursiut.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 16cm (11.81in x 7.87in x 6.30in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Lățime Produs 1inch
Element De Lungime 1inch
Articol Diametru 1inch
Modelul Anului 2017-2018
Caracteristici Speciale Protecția și Decorarea
Numele Modelului APTMC2691
Nume De Brand GUANG-E
Tip De Element Crom Styling
Înălțime Element 1inch
Articol Greutate 0.26kg
Model de masina CX-5
Material ABS

Produse similare