Multi-Funcția de Telefon de Suport Montare Auto fără Fir Încărcător Rapid pentru Samsung Galaxy Note 8,S8,în Plus,S7,S6 Edge+ IPhone 8 Plus,iPhone X

99.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere produs Multi-Funcția de Telefon de Suport Montare Auto fără Fir Încărcător Rapid pentru Samsung Galaxy Note 8,S8,în Plus,S7,S6 Edge+ IPhone 8 Plus,iPhone X

Descriere

Încărcător Wireless tipărite "ÎNCĂRCARE RAPIDĂ", unde litera "C" este senzorul centrul de locație. Reglați Reglabil pedalier, face centru de telefon de la încărcare wireless centru.(Samsung Note 8 sau alte mari dimensiuni telefon mobil, aveți nevoie pentru a face partea de jos a suportului se încadrează în ultima sau penultima stand)

2-în-1 Funcție: încărcător Wireless combină încărcător și suport de telefon într-o singură unitate. Astfel încât să puteți pune telefonul în mașină atunci când sunt de conducere. Între timp, puteți încărca prin intermediul nostru încărcător wireless. Acesta nu este folosit doar in masina ta, dar, de asemenea, poate fi folosit la birou sau camera ta.

Încărcare rapidă moduri: de Încărcare Rapidă Wireless(1,4 ori mai rapid decât standardul wireless charger pad)sunt disponibile NUMAI pentru Samsung Galaxy Nota 8, Nota 5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S7, S7 Edge, S8, S8 Plus modele. Alte dispozitive vor taxa la viteză normală. Unele dispozitive(NU Qi dispozitive) poate solicita o suplimentare de încărcare fără fir receptor (Nu sunt Incluse).

Design-ul unic structura: utilizarea de telefon mobil de gravitate și de legătură, acesta are nevoie de o operație complexă.Atunci când telefonul mobil este pus în sus, La stânga și la dreapta în mod automat de prindere telefon. O parte operare, simplu si convenabil. La stânga și la dreapta brațul Max.Lățime: 3.6/ 9.2 cm; Min.latime: 2.0 în/ 5.2 cm.

Două opțiuni de instalare: O aerisire locul de montaj și un Suport de bază.Foarte ferm montat pe panoul de bord aer condiționat / de evacuare / Desktop . Atunci când este utilizat în mașina de aerisire, masina de aerisire pini dimensiune poate alege larg sau îngust. Dacă introducerea larg nu este suficient de ferm, vă rog doar să comutați la fereastra îngustă. Vă rugăm să instalați în partea de jos a aerului de evacuare, în cazul în care ar putea sprijini încărcător wireless ferm.

Culoare: Negru

Material: Plastic

Tensiune de intrare: 5V

Tensiunea de Ieșire: 5V

Interfata: Micro USB

Putere de emisie: 10W

Distanta de transmitere: 2-10mm

Potrivit Inch: 4"-6"

Pachetul Inclus:

1 x încărcător Qi suport auto

1 x Cablu USB

1 x ventuza

1 x Aerisire Titular

1 x Manual de Utilizare

alimentat de

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 30cm (11.81in x 7.87in x 11.81in)
Nume De Brand FY-UU
Nume Culoare Negru
Material ABS

Produse similare