Fără fir de pescuit bite alarm set 4+1 momeală de pescuit alarme indicator pentru crap pescuit grosier

58.54lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Fără fir de pescuit bite alarm 1+4

Include 1 receptor +4 muscatura alarme în caz de protecție cu fermoar

Notă: separat singur de pescuit de alarmă și receptor este doar pentru repararea pescuit set de alarmă în caz de unul dintre devenit defecte.

Acesta este un nou fir de pescuit musca set de alarmă, care este de 1+4 situat în bună fermoar caz de protecție. Muscatura de alarmă necesită 1buc baterie 9v, și receptor necesită 3pcs baterii AAA.

Detalii alarma - rezistent la apa si Wireless cu o raza de actiune de peste 150 de metri - Ușor, puternic, Robust, alarme cu fantastic accesorii - asocia Automat cu receptorul - Fiecare Alarmă are diferite culori LED-uri care corespund cu receptorul. ( Roșu, Verde, Galben și Albastru ) - Muscatura de Indicație. Cu un normal LED-ul se va aprinde Roșu. Cu Dropbacks LED-ul va lumina Verde - Echipat cu 20 de blocare a luminii. astfel încât să puteți vedea exact ce alarma este activată dacă ți-e dor pe termen inițială. - Toate Alarmele sunt dotate cu un 2.5 mm Jack socket - buton de control pentru 4 x setările pentru Ton, Volum si Sensibilitate. - Alarme rula pe 1 x 9V baterii(nu include). - Consum redus de energie. - Echipat cu standard industrial fire - întrerupător pornit/oprit pe partea dreaptă jos a fiecărui Receptor de alarmă Detalii - Fantastic compact receptor - Roșu, Verde, Galben și Albastru LED-uri. Aceste se potrivesc cu LED-uri în culori de alarme - rezistent la apa si Wireless cu o raza de actiune de peste 150 de metri - Vibrații de Alertă - Volum si Ton de Control - 20 a Doua Blocare a Luminii. ( Lumina rămâne pe receptor 20 de secunde după orice activitate ) - Receptor necesită 3 x baterii AAA(nu include).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Material ABS
Dimensiune 4
Tip Pește Sonerie/Alarma
Nume De Brand hirisi

Produse similare