VISUMALL Alcool Gratuit formual pre-umezită ambalate individual, servetele umede pentru ecran aparat de fotografiat lentilă eyegalss ochelari ștergeți JASMINE

56.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


DESCRIEREA PRODUSULUI:

VISUMALL 100 Lens Wipes - Pre-Umezită ambalate Individual obiectiv Șervețele de Curățare de Călătorie Portabil Aspirator cu Parfum de Lumină Nonirritating ,lamaie,Trandafir,Iasomie Parfum pentru opțional.

APLICAȚII: Curățare de înaltă calitate, lentile optice pe camere video, camere web, binocluri, telescoape și de înaltă calitate optica. Curatare telefon mobil,telefon mobil,smartphone, iphone 8,iphone 7,iphone X, tableta (ipad mini,Noul ipad de 9.7),laptop-uri ,TV. Curățarea lentilelor de ochelari, ochelari de vedere, ochelari de soare,ochelari de soare sport. Curatare oglinda retrovizoare auto, bijuterii, inele, ceasuri,echo show, proiector, DVD-uri și alte lentile laser.

CARACTERISTICĂ: Fiecare cutie conține 100 de pre-umezită ambalate individual șervețele cu parfum de lumină(Trandafir, Lamaie si Iasomie). High-tech amoniac liber formula curata lentile optice în mod eficient, fără a lăsa urme sau reziduuri. Pre-Umezită fără scame servetele furnizarea de curățare toate tipurile de murdărie ușor prin eliminarea bacteriilor, germenilor, amprente, praf, ulei, și pete. Acesta nu va strica ochii după curățare ochelari.

High Tech amoniac liber formula curata eficient pe lentile cu anti-reflexie de acoperire.

Ambalate individual lens wipes oferi confort în curățare pentru ochelari lentile și de înaltă calitate optica în mașină,la locul de muncă,acasă sau la școală.

AMBALARE SI LIVRARE

.Interior ambalaj:husă de transport cu 100 înfășurat servetele

.Ambalaj exterior :cutie de carton

.Cantitate pachet:24 cutie per cutie

.Dublu proteja pentru a asigura 100% siguranță în timpul transportului

.De asemenea, putem oferi pachetul de care aveți nevoie cu costuri suplimentare, depinde de nevoile tale

.Nava prin Fedex,DHL,UPS,TNT,China par Avion sau Shunfeng.

FAQ

1,Cât timp face o comandă?

În mod normal Mărfurilor trimise în termen de 5working zile de la primirea de plată și a ajuns clienților despre 5-25days depinde de transport de model.

2,ceea Ce este după vânzarea de servicii?

Dacă orice problemă că de partea noastră,ne-ar ajuta cu siguranță clienții pentru a rezolva aceste probleme,restituirea banilor , sau retrimite bunuri sau alte moduri.

3, Ce tipuri de shippment metoda de ai face?

4,care este metoda de plata?

Paypal,Western union,BOC banca.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 16cm x 10cm x 13cm (6.30in x 3.94in x 5.12in)
Tip Compensare costum
Numărul De Model 100ct
Parfum TRANDAFIR, LAMAIE, IASOMIE
Nume De Brand VISUMALL
Fără alcool Da
Țara de origine China
Pachet Da

Produse similare