41 Buc Pătrat gradient de lentile + ND Filter Kit

81.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


24BUC Plin & Absolvit Filtre: Material: Plastic;Asigura o culoare diferită de temperatura;temperatura De culoare este stabilă și pierderea este mic. Include cea mai mare selecție de culori populare pentru a controla diferite efecte de lumină și de corecție a culorilor. Utilizați combinații ale acestor filtre pentru a crea diferite efecte, cum ar fi efecte interesante, sporind tonusul pielii în portrete, potrivite mediului ambiant, înșelăciune balansul de alb etc. Controlul lumină și culoare direct pe prime imagini în momentul fotografierii;Menține calitatea imaginilor fără excesiv post-productie munca. 24BUC Plin & Absolvit Filtre:

Material: Plastic;Asigura o culoare diferită de temperatura;temperatura De culoare este stabilă și pierderea este mic.

Include cea mai mare selecție de culori populare pentru a controla diferite efecte de lumină și de corecție a culorilor.

Utilizați combinații ale acestor filtre pentru a crea diferite efecte, cum ar fi efecte interesante, sporind tonusul pielii în portrete, potrivite mediului ambiant, înșelăciune balansul de alb etc.

Controlul lumină și culoare direct pe prime imagini în momentul fotografierii;Menține calitatea imaginilor fără excesiv post-productie munca.

9PCS Inele adaptoare:

Același filtru pentru toate lentilele de contact doar prin înlocuirea adaptorului gurii de inel.

Conceput special pentru aparatul de fotografiat pentru o strânse și sigure se potrivesc. Nu deteriorate sau cross-threading.

1 BUC Pătrat Suport de Filtru:

Suportul de filtru poate stoca până la trei metri filtre în același timp, pentru a permite utilizarea luminii de corecție sau efecte speciale.

2 BUC Lentile Hote:

În plus de un parasolar poate ajuta la prevenirea rachete de semnalizare, aceste cercuri de lumină care se pot însoți de imagini în cazul în care o sursă de lumină puternică este în cadru.

2 BUC Filtru Pungi + 3PCS Microfibră Pânză de Curățare

pachet:1 set 41 Buc ,Pătrat gradient de lentile + ND Filter Kit (produsul conține după cum se arată)

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.783kg (1.73lb.)
Pachet No
Tip Filtru UV
Numărul De Model new sosire
Nume De Brand FGHGF

Produse similare