YD Unul Bucăți fără Mâneci Salopeta de Camuflaj Yoga Costum Sexy Femei de Compresie Sport Îmbrăcăminte iute Uscat Femei Yoga Set Finess

78.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


O zi bună și spor la cumpărături aici!! 1. Avem experienta producător cu reputație bună! Vă rugăm să contactați-ne în timp, dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile, vom prelungi timpul de livrare pentru tine. Vă rugăm să nu supună un diferend și lăsați un feedback neutru sau negativ, fără a ne contacta, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine. 2. Noi vă va oferi cel mai bun preț dacă sunteți un angrosist sau o picătură de transport maritim vânzător, vă rugăm să ne anunțați de tipul de afacere, atunci când plasați comanda. 3. Dacă ești rus prieteni, vă rog lăsați-vă numele complet și adresa detaliu, pentru a evita nu primesc coletul. pantaloni sport femei jambiere de yoga Yoga Pa Material: nailon/poliester/spandex 1. Elasticitate mare, strâns în jurul corpului,moale si confortabil, pentru a îmbunătăți eficiența de mușchi, să păstreze în condiții de siguranță muschii. 2. Sudoare wicking, uscare rapidă tech fabric. sudoare va fi absorted în țesături, și apoi va tansfer transpire timpul sunt în mișcare, nu se va simți umedă și aproape atinge corpul, încă comfortale, materialul este cu funcția de respirabil, mult mai natural, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Poate va place mai jos interesati de elemente. Branduri doar născut pentru sport,produsul nostru este doar pentru acei prieteni ca rudele noastre care caută frumusețea și sănătatea pentru totdeauna. Ne strict devolop și design fiecare produs,În scopul de a vă oferi specială experiență de cumpărături. În fiecare an, ne doneze niste haine de SPORT pentru persoane cu handicap , cele mai bune urări pentru a le. Ca un sport cultură pionier și împrăștiat ,am sincer sper să-l împărtășească cu toți oamenii.

începe

end

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip Sport yoga
yoga seturi produs timp 2017
sport seturi tesatura funcție respirabil/ rapid uscat/ moale
Dimensiune S, M, L, XL
yoga se potrivi dimensiunea S M L XL
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
femei yoga seturi de stil de design Active Strans
Material Poliester
yoga haine tip yoga set
Trening femei Element nu 002122
Caracteristică Eco-Friendly,Uscat Rapid,Respirabil,Comprimat,Plus Dimensiune
yoga set de Culoare Verde
trening de sport tesatura nailon/Poliester/spandex
Gen Femei
Model Tip Mozaic,Solid,Geometrice
costum sport de aplicare De funcționare / Yoga / orice sport
femei treninguri Locație china guangdong

Produse similare