China en-Gros pe Piața CG15-1-0.37 Tip Șurub din Oțel Inoxidabil Prețul la Pompă pentru Miere și Gem

1 158.68lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


CG Tip Șurub din Oțel Inoxidabil Pompa

Importatorii de conectare: furtun, interne și externe fir, clemă rapidă (plus usd$22.00), flansa (plus usd$44.00), DC drive-uri (plus usd$22.00).

CG este un nou șurub din oțel inoxidabil în discretizare de pompe volumice rotative. Cu mare randament, puternic de auto-capacitate de absorbție, o gamă largă de avantaje, dificil de a transporta o varietate de medii care sunt prezente pompa de livrare. Prin urmare, șurub din oțel inoxidabil într-o țară străină este cunoscut ca pompa universala. Aceasta pompa poate livra chiar munca neutru sau lichide corozive, curat, măcinat sau pulverizat lichide sau ușor de a produce un lichid care conține bule de gaz în lichid, mare sau mică vâscozitate, inclusiv fibre, lichide care conțin o substanță și software-ul.

1.Nu e greu de particule de diferite prelevare de lichid, de măsurare, de răcire, de transport, de transport, de distribuție, de circulație și de îmbuteliere

2.Ulei de transmisie au greutate, nu poate debit nu pot fi transportate

3.Mediu de transmisie temperatura nu trebuie să depășească 60 de grade

4.Transport non-corozive

5.Corpul pompei:oțel inoxidabil 304

Șurub din oțel inoxidabil pompa funcționează este o singură spirală dublă elice rotor stator alezaj pentru planetele se rotesc în jurul axei statorului, rotorul - etanș camera este format între stator adjunct pe un continuu, uniform, iar volumul va fi neschimbată mediu de la partea de aspirație a presei la sfârșitul transportoare. Din acest ingenios funcționează, șurub din oțel inoxidabil având o caracteristică generală a pompa afară. Caracteristicile sale cele mai notabile:

√ poate transporta cu vâscozitate mare mass-media. În funcție de mărimea pompei, viscozitate maximă de 37.000 cps media -200000 cps.

√ lichid de ieșire continuu și uniform, stabil presiune, agitație este mic, acesta nu schimba sensibilitatea de ingrediente lichide.

√ pentru simplul relație proporțională între debit și viteza. Poate fi reglat prin ajustarea vitezei de trafic, cuplat cu motor cu viteză variabilă, poate fi o pompa cu cilindree variabilă.

√ presiunea poate fi reglată automat cu conducta de ieșire de rezistență. 0-50 (kg/cm 2) de presiune, utilizatorii pot cu ușurință la presiunea dorită. În acest fel, de economisire a energiei, dar, de asemenea, pentru a evita presiunea este prea mare sau prea mic pentru a afecta procesul.

√ structură simplă, mai puțin uzura si usor de intretinut. În comparație cu alte tipuri de pompe: Și pompe centrifuge, comparativ cu șurub din oțel inoxidabil nu este nevoie de a instala robinetul, iar fluxul este stabil liniară de curgere. Și piston, comparativ cu un șurub din oțel inoxidabil, cu o mai bună auto-capacitate de absorbție, înălțime de până la 8,5 metri de apă de aspirație. Și diafragmă în comparație cu șurub din oțel inoxidabil pompa poate transporta o varietate de amestec impurități care conțin gaze și particule solide sau fibre de mass-media, dar, de asemenea, transporta o varietate de substanțe corozive. Comparativ cu pompe cu angrenaje, oțel inoxidabil racord pompa poate transporta cu vâscozitate mare de substanțe. Și piston, diafragmă, pompe cu angrenaje este un șurub din oțel inoxidabil pot fi folosite pentru produse farmaceutice de umplere și de măsurare.

1.Conectarea arborelui

2.Etanșări mecanice

3.Universal comun

4.Cadru de conectare

5.o-ring

6.Capacul de presiune

7.o-ring

8.corpul pompei

9.șurub

10.șurub manșon

11.Capacul pompei de

Pompa iqdentiflcation:

CUMPĂRĂTORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU TOATE COSTURILE DE LIVRARE ȘI MANIPULARE, COSTURILE. COSTURILE DE TRANSPORT SUNT DETERMINATE DE LOCUL DE CUMPĂRĂTOR ȘI GREUTATEA OBIECTULUI VÂNDUT.

DE TRANSPORT NU VA AVEA LOC PÂNĂ CÂND PLATA ESTE PRIMITĂ.

ATENȚIE CUMPĂRĂTORII INTERNAȚIONALE: VĂ RUGĂM SĂ FURNIZAȚI UN NUMĂR DE TELEFON ȘI ADRESA DE LIVRARE ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM OBȚINE ELEMENTUL LIVRAT LA TINE. NU UITA de ORICE ALTE TAXE CARE SUNT PERCEPUTE de CĂTRE TRANSPORTATOR(de exemplu:de vămuire și cheltuiala cu impozitul). ACEST LUCRU ESTE CEVA CE NU PUTEM CONTROLA ȘI ESTE UN COST SUPLIMENTAR PENTRU TRANSPORT.

PUTEM, DE ASEMENEA, SUGEREZ SĂ UTILIZAȚI O ALTĂ NAVĂ MODURI, CUM AR FI: DE AER SAU DE MARE.

VA VOM RETURNA BANII ÎN CAZUL ÎN CARE ELEMENTUL PRIMIȚI NU FUNCȚIONEAZĂ DELOC, DACĂ NU A FOST LISTAT CA FIIND "PIESE" SAU "NU SUNT ÎN STARE DE LUCRU." CUMPĂRĂTORUL VA FI RESPONSABIL PENTRU TOATE RETUR TAXELE DE TRANSPORT MARITIM. ODATĂ CE ELEMENTUL ESTE PRIMIT LA SEDIUL NOSTRU VOM EMITE O RAMBURSARE.

ELEMENTELE TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN TERMEN DE 14 ZILE DE LA DATA LA CARE A FOST LIVRAT CUMPĂRĂTORULUI.

SATISFACTIA CLIENTULUI ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI. VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ NE TRIMITEȚI UN E-MAIL SAU UN MESAJ PRIN ELIEXPRESS CU ORICE ÎNTREBĂRI, COMENTARII, SAU NELĂMURIRI.

CUMPĂRĂTORI: VERIFICA FEEDBACK-UL NOSTRU ȘI DE A LICITA CU INCREDERE. NU VOM LĂSA FEEDBACK-UL PENTRU CUMPĂRĂTORI, PÂNĂ VOM PRIMI FEEDBACK-UL. AR TREBUI SĂ O PROBLEMA APAR, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A PĂRĂSI FEEDBACK NEUTRU SAU NEGATIV; ACEST LUCRU NE VA PERMITE SĂ LUCREZE CU CUMPĂRĂTORUL PENTRU A REZOLVA ORICE PROBLEME.

FI SIGUR DE A NE ADĂUGA LA LISTA DE FAVORITE ȘI A VERIFICA AFARĂ NOASTRE DE ALTE OBIECTE!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Fluxul 1m3/h
Priza De Calibru 10mm
Utilizare Apa
Combustibil Electric
cap 50M
Structura Pompă Cu Șurub
Aspirație 8.5 m
Tensiune 220v/380/50hz
Teoria Pompă Rotativă
putere 0.55 kw
Cerere Contorizare
Standard sau Non-standard Standard
Viteza 1400R/MIN
Presiune De Înaltă Presiune
Cea mai mare viscozitate lichide 37000-200000Cps
Numărul De Model CG15-1-0.37

Produse similare