Lumina de fundal Air Mouse Wireless Mini Tastatura cu Iluminare din spate MX3 Universal Control de la Distanță pentru Android TV Box IPTV Gamepad Xbox HTPC

596.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Model: MX3 Aer Mouse-ul 1. cu Iluminare din spate, dar Nici Microfonul 2. cu Mic, dar Nu cu iluminare din spate 3. fără Microfon, și Nu cu iluminare din spate vă Rugăm să alegeți modelul pe care doriți în link-ul.

Privire de ansamblu

Fabrica de Aprovizionare direct,nu din stoc

Fabrica oferi firmware direct,oferim cele mai recente firmware-ul de suport.

Cele mai recente vamal rom daca ai nevoie

Ordinele de OEM daca vrei

Pret mai bun daca vrei... mai mult sprijin în continuare, dacă doriți

Caracteristici

Tastatură completă și TV de la Distanță

Senzor de mișcare Permite Mouse-ul pentru a fi Controlate de către Fluturând la Distanță

Gama De Frecventa: 2.4~2.4835 GHz

Upgrade Funcție pentru Jocuri de Mișcare

2.4 G de Transmisie de până la 15m

Eficient Protectorul baterie, rândul său, în Modul de repaus pentru 20 de Secunde, Inacțiune

Caietul de sarcini

* 2.4 GHz DSSS radio de emisie-recepție, 30m distanta max

* Alimentat de 2 x baterii AA (Nu sunt incluse)

* Cerințe de sistem: Windows 98/ 2000/ me/ Vista/ NT/ XP/ 7, Android, Linux (Debian-3.1, Redhat-9.0)

* Greutate produs: 115 g

* Pachetul greutate: 160 g

* Dimensiune produs (L x W x H): 6 x 3 x 18cm / 5 x 2,5 x 16 în

Imagine De Detaliu:

Deci, ce ! Acțiune acum !! Ai nevoie de acest Produs !!

Banktransfer Țară Card De Debit Regatul Unit

Maestro , Solo Franța

Carte Bleue Italia

PostePay , CartaSi Spania

4B , Euro6000 1) acceptam Alipay, West Union, TT . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Detalii

DHL

Singapore Post

China Post

EMS

PostNL

Timpul De Livrare

3-7 zile lucratoare

15-60 de zile Lucrătoare

20-60 zile Lucrătoare

15-50 Clader zile

15-60 de zile Lucrătoare

Baterie

Nici o limită

Doar 1

Nu

NU

Doar 1

Personalizate

Vamale și TVA

Da

Probabilistic

Probabilist

Probabilist

Probabilistic

Notă!!! Prețul nu include Taxa vamala (prin DHL), Zonă de la Distanță, Taxă sau alte plătește Taxele de curierat.Ai nevoie să acorde 30USD mai mult, dacă adresa este de Zonă de la Distanță(prin DHL).

Comanda va fi delared valoare mai mică pentru a elimina, reduce personalizate fiscale, și ușor de personalizat procedurii.

Cu toate ACESTEA, În anumite țări, trebuie să plătească impozite sau taxe pe mărfurile importate. Uneori mărfurilor sub o anumită valoare, sau în anumite categorii, nu suporta impozitele.Regulile sunt diferite în fiecare țară. Din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a cunoaște regulile, regulamentele, obiceiurile, tradițiile, practicile, lacune, scheme, sisteme, documente, coduri, legi sau hotărâri de fiecare țară.Prin urmare, nu putem, și nu va oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră. Ca și cumpărător, este responsabilitatea dvs. de a afla această informație înainte de a comanda.

Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout. suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile.

Verificați înainte de Expediere - Toate articolele si accesorii-ar fi dublu testat înainte de expediere. Să fie garantat în stare de brand nou și de a lucra perfect... Toate elementele vor fi livrate în termen specificat timpul de prelucrare, de la primirea de plată (cu excepția sâmbătă și de sărbătoare).

Întotdeauna ordine vor fi expediate prin EMS/ DHL/ UPS, care poate dura 5-8 zile pentru livrare. ( Noi nu va fi responsabil cu întârziere neașteptată personalizat, cum ar fi procesul, starea vremii, etc...).

EMS este cel mai bun operator de transport, pentru că este rapid și cumpărătorul nu trebuie să plătească taxe vamale, DHL și UPS este mai rapid și mai ieftin decât EMS, dar cumpărătorul ar trebui să plătească taxe vamale în unele țări cum ar fi Spania, Indonezia, Europa de Est, etc..

Bazat pe o colaborare pe termen lung cu curier agent, suntem capabili de a oferi cel mai bun serviciu de transport de la low-cost...

Vom enumera numărul de urmărire de pe Vilatudor.ro după livrare, atunci puteți vizita corespunzătoare-ul transportatorului de urmărire on-line de informații.

Când ai Primit item - Pls-l inspecteze imediat să asigurați-vă că se potrivește cu descrierea din listă. Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema. De cele mai multe ori este siply o neînțelegere care vom fi bucuroși pentru a corecta.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră.

Ana - Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou. (cumpărătorul ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile, multumesc). Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare . Pentru primele 1 luni de la achiziție, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.). După 1 luni de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate (20 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 30cm (7.87in x 7.87in x 11.81in)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Nume De Brand Beworth
Frecvența Receptor USB
Numărul De Model MX3 cu Iluminare din spate
Pachet Da
Comunicare Wireless RF
Utilizarea Proiectoare,Computer,TV,Universal

Produse similare