2017 Iarna Barbati pulovere și Pulovere Barbati Gât Pulover Brand de Îmbrăcăminte de sex Masculin Jumper Tricotate Pulovere cu Guler M-XXL

69.80lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


Observație: produsul Nostru cu dimensiunea Asia. neformate ne / euro, vă sugerăm să alegeți 1-2 dimensiuni mai mari de obicei. Toate dimensiunile sunt dimensiuni de masă, de 1-3 cm de eroare este permis în baza de date. Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să ne anunțați greutate, înălțime și bustul info ect. Astfel încât să putem ajuta să selectați formatul corect

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele. Și 5 stele, pentru evaluarea Detaliată Del comanda. Odată ce ne arată o captură de ecran de 5 stele , Ne va da $ 3 discount pentru comanda ta.

2. Dacă nu mulțumit nostru porducts, p e să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau de a face evaluarea detaliu. Va garantam vi100% slove orice problemă pentru tine.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform nostru multe comenzi in fiecare zi.

2. Transport gratuit în întreaga lume

3. Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, pachetul va fi livrat direct la casa doar o dată sau va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și id-ul dvs. personal pentru a colecta elementele. va vom informa imediat ce pachet au fost Postate.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim

Magazin Online pentru a vinde pe baza lor un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și livrate la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare .

Returnarea sau schimbul de instrucțiuni

Atten : nu putem accepta schimb sau de anulare, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

Numărul de ordine

Numărul de articol sku

Imagine din margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să ne contactați!

1.Vă rugăm să mi e-mail prin trademanager sau mesaj dacă aveți întrebări, ne va răspunde în termen de 24 de ore.

2.Ne străduim pentru un serviciu de cinci stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență. dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele!

3.Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

4.Trademanager online 8: 00-: 00-00 pm ora 13.00. Mesajul va fi răspuns în termen de 24 de ore (weekend-uri nu sunt incluse)

5.Orice întrebări vă rugăm să ne contactați, vom rezolva cât mai curând posibil

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 42cm x 39cm x 10cm (16.54in x 15.35in x 3.94in)
Nume De Brand KCAE
Maneca Stil Regulat
Dimensiune M, L, XL, XXL
Model Tip Solid
Decor Nici unul
Material Bumbac
Stil Casual
Tip De Element Sweatercoat
Guler Guler
Tip De Închidere Nici unul
Technics Mână Tricotate
Numărul De Model MY06
Gen Bărbați
Grosime Standard
Cu glugă No
Lână Standard De Lână
Lungime maneca(cm) Plin

Produse similare