CHUSE 50pcs/lot L72 de Unică folosință Sterilizate Tatuaj 5RL Machiaj Permanent Cardul Ac Pentru Sprancene Pen Mașină Kit tatuat Ace

35.12lei

Adauga la lista dorintelor

Tattoo & Body Art

Descriere produs


În Stoc! Rapid De Transport Maritim!

50pcs/lot Linie de Tatuaj Masina de Ac 5RL

Descriere: Nume: machiaj Permanent cardul ac Dimensiune: L72 5RL Greutate: aproximativ 1g/bucata Lungime:47 mm Design:Bilaterale drept carte de stabilitate Excelenta, mai puține vibrații în condiții de Siguranță și Curat . Fiecare ac este pre sterilizate cu E. O Ga Ac Spărturi Făcută de Tip 316 din Oțel Inoxidabil Fabricate la CE, ISO & RO caietul de sarcini. De unică folosință și gata de utilizat Aplicație pentru sprancene, creion de ochi, de Buze machiaj și chiar modele mici de corp tatuaje.

Urmați Dimensiuni Sunt Gratuite opțiune: Plat Shader (F): 3, 4, 6, Runda de Linie (RL): 1, 2, 3, 5, 7.

Pachetul Include: 50pcs/lot 5RL Machiaj Permanent Card Ace

Noi sunt Originale CHUSE Brand. CHUSE a înregistrat în UE, Statele Unite ale Americii, China, Japonia, Republica Coreea și așa mai departe.

Toate Chuse produse de marcă de înaltă calitate și preț competitiv. Și toate CHUSE Pigmenți fost Certificat de către Dermatest din Germania cu raport Excelent.

Cu de înaltă calitate și cele mai bune servicii, Chuse de brand este de a deveni mai mult și mai celebru toate din lume. Sper că mai mult și mai mult cooperarea cu tine, nu conteaza daca sunt mic comerciant cu amănuntul sau cu Ridicata.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
SKU 401084
Nume De Brand CHUSE
Numărul De Model L72 5RL
Tip Ac Tatuaj

Produse similare