YOUTHUP 2018 Vara Tricouri Barbati de Desene animate de Imprimare 3D Dragon Ball Tricouri Tricou Maneci Scurte O-Gât pentru Bărbați T-Shirt Plus Dimensiune Anime Topuri

37.91lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Este foarte improtant pentru noi.MULȚUMESC,dragă prietene. 2.Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a vă pregăti să părăsească feedback-ul negativ sau de deschidere, orice litigiu pentru comanda. Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.Multumesc,prieten drag.:)

1.Vă rugăm să verificați pachetul și elementul cu atenție după ce a primit,dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați. 2.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu produsul nostru,puteți reveni sau a face schimb de obiecte,iar noi va vom returna banii înapoi.:)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Lungime maneca(cm) Scurt
Imprimare 3d
Topuri De Tip Tees
Tip De Element Topuri
Vânzare la Pachet No
Stil Casual
Maneca Stil Maneci Scurte
Gen om
Nume De Brand YOUTHUP
Guler O-Gât
Model Tip Print
Cu glugă No
Maneca Maneci Scurte
Gât O-Gât
Tesatura Tip Postav
Dimensiune S-5XL
Material Poliester
Articol tricou

Produse similare