Universal suport de Telefon La Microscop Telescop Stand Adaptor Pentru Iphone 7 6S SE Samsung Galaxy S8 Plus Lățimea de 55 la 102 mm Titular

42.35lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noua Versiune telefon mobil universal adaptor de montare. Perfect pentru Binocluri, Lunete și Spotting domenii. Rapidă Aliniere Versiune și foarte ușor de utilizat. Aliniați aparatul de fotografiat telefon și optica în câteva secunde. Centrul de fotografiat telefon și optica poate fi automat aliniate. Pentru optica cu ocular diametrul exterior 0.945"-1.85"(24mm-47mm). Vă rugăm să asigurați-vă că dimensiunea dispozitivului este în acest interval. Se potrivesc aproape toate marcile de smartphone-uri de pe piață (lățimea este de 55mm-102mm), cum ar fi iPhone, Samsung Galaxy S7,S6 Edge, Note 4, Sony, LG și mult mai mult. Transport

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială. Elementele vor ajunge în 7-35 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

Dacă nu\\'t primi bunuri atunci când\\'s aproape de certă de timp stabilit de Vilatudor.ro, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare în loc de a deschide un litigiu.

Feedback-ul

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști

sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Apreciem foarte mult de 5 STELE

Feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

En-gros

Clienții en-gros va rugam sa ne contactati, va vom oferi cele mai prețuri preferențiale. Modul de transport, vom folosi, în general DHL modul de transport, dar, de asemenea, în funcție de cerințele clientului și de selecție din modul de logistică.

Despre rambursare

În conformitate cu diferitele metode de plată restituire ora de sosire va fi diferit, în general nevoie de 3-15 zile lucrătoare de la cumpărători în contul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Are Difuzor No
culoare Negru
incarcator No
Material Din Aliaj De Aluminiu
Compatibil Marca Universal Telefon Mobil
Nume De Brand JERX
Sistem De Focalizare centru
Diametru acoperă 24mm să 47mm
Suport Auto No
Suportului De Bicicletă No
Lățime 55-102 mm
Numărul De Model Telefonul Capturer Titular

Produse similare