3.7 V/2000MAH Încălzire Electrică Mănuși de Schi de Iarnă, Impermeabil, Windproof Litiu Baterie Auto Incalzite Mănuși,Cald 3 ore Băieți&Fete

110.09lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Livrare gratuita Cea de-a doua generație usb încălzire automată mănuși de încălzire electric mănuși de incalzire auto mănuși în aer liber baterie de litiu de încălzire mănuși SFATURI: vă Rugăm preferat selectați "POSTNL" modul de logistică. Cumpărătorii ruși,vă rugăm să alegeți "vânzător de Metoda de Transport",vom trimite la tine prin RU-CDEK". Chile,Franța,Spania,Olanda Cumpărători,doar posibilitatea de a alege "Vilatudor.ro Standard Shipping". Acest lucru mănuși: de Încălzire mai durabile, care pot fi încălzite mâna înapoi aproximativ 3 ore. Acest stil de mănuși: mănuși Roșii este mai bine pentru mai mult de 12 ani, băieți și fete, Precum și mici mâini de femei adulte. Gri este mai bine pentru mâinile mai mici de bărbați și femei adulte. Default Trimite:Standard UE Plug (dacă va fi nevoie NE Plug,te Rog eu

În aer liber, baterie cu litiu de încălzire mănuși de sarcini tipul de Produs: WS-120 Produs de culoare: Roșu, Gri Produs de alocare: 1 x perechi de mănuși de 2 x 2000mAh baterie de litiu 1 x 3.7 V UE Plug încărcător de Configurare Implicite Standard UE Plug Încărcător Dacă va fi nevoie de Configurare Standard Încărcător Priză,vă Rugăm să Lăsați un mesaj "NE-Încărcător Priză" Calculator interfață USB pentru încălzire,de Ridicare de mult timp de utilizare calculator mâna omului a suferit îngheț durere. Manusa de încălzire parte de uniformizare a temperaturii, arbitrare îndoire sau extrudare, nu va deteriora funcția de încălzire, de a promova circulația sângelui, scuti degetul cauzate de frig, de rigiditate, amorțeală, durere și disconfort, dă-ți mâinile în sezonul de iarnă, căldură și de îngrijire.

Caracteristici produs:

1, fibra de carbon corp de încălzire. Cu infraroșu îndepărtat funcția de îngrijire a sănătății funcție, poate mentine la suprafata pielii uscate, pentru a preveni umezeala, inhiba bacteriile.

2, utilizarea de joasă tensiune de alimentare, absolut în condiții de siguranță și de încredere, eficiență termică ridicată, rapid de creștere a temperaturii, pentru a realiza umane temperatura de confort: 36 -46 grade Celsius .

3, în aer liber mănuși de cald cu o simplă baterie detasabila, atunci când au nevoie de încălzire poate fi montat pe baterie, electric mâinile calde, nu trebuie să scoateți bateria la.Ușor de transportat.

Sistemul de constituție:

1 baterie, de energie termică sau baterii cu litiu polimer baterie

2 încărcător, putere de ieșire de linie este de forma Y, cu fiecare țară plug standard

3 sistem de încălzire, elementul de încălzire este fabricat din material de fibra de carbon, foarte moale și mare putere de încălzire

4 conexiune linie de sistem, are un diametru mic și moale, temperatura de încălzire la 30-70 de grade Celsius

5 pregătirea de mănuși de strat, de înaltă elastic vânt, rezistent la apa, umiditate material permeabil.

6 folie izolatoare, pentru a preveni temperatura de dispersie.

Introducerea de produse:

1 cu schi, alpinism, ciclism, pescuit în aer liber, în munca în aer liber și de a face alte sporturi.

2 de siguranță pentru a oferi speciale încărcătoare și baterii cu litiu pentru a proteja linia, pentru a proteja bateria excesiv de încărcare și descărcare, circuitul de intrare doar 3,7 - 7.V, absolut în condiții de siguranță și de încredere.

3 economisire a energiei, cu extrem de bun de încălzire materiale și echipamente, încălzire, temperatura poate ajunge 38-68 de grade Celsius, de putere este mai mic de 5W, consum redus.

4 din produse folosind separarea de proiectare și design unic în celulă regiune, este convenabil de a face în iarnă, sporturi în aer liber și simplu de funcționare, mănuși efect cald, da iarna aduce nelimitat de îngrijire.

5 bun izolator termic efect, de mare capacitate, utilizarea durabilă baterie de litiu tensiune: 3.7 V '_7.4 V: 2000mAh, condensator, bateriile pot fi reciclate de 500 de ori, se poate încălzi 4-8 ore, la temperatura de 38-68 grade c..

6 glove material este fabricat din pânză impermeabilă, există trei straturi de izolatie de bumbac, material de încălzire este de a utiliza noi carbonizat fibre, poate elibera de departe infraroșu ray pentru organismul uman, are o flexibilitate unica, încălzire rapidă, cald și persistente.

7 produse de sănătate de încălzire din fibra de carbon poate reduce pierderea de infraroșu (5 μ M-15 µm), organismul animal și uman este necesar, acesta poate fi pe pielea umană și celulele sunt ușor de a produce rezonanță, pot penetra pielea și țesutul subcutanat, circulatia capilara si capacitatea de expansiune, pentru a promova noul înlocuiește vechiul., face pielea bine întinsă, pentru a preveni pierderea de apă, pentru a preveni bacterii, întârziind senilitate.

8 folosind metoda: de Călătorie înainte de a complet gratuit, și apoi litiu plasat în buzunar mic, DC și DC priza pentru conectarea mufei, în 30 de secunde după ce produsele vor fi încălzit treptat, și apoi la 37-45 grade C (menținerea constantă a temperaturii la om cea mai potrivită temperatură) Dacă mănușile nici un proces de încălzire, este, de asemenea, o baterie cu litiu fără energie electrică, trebuie să fie reîncărcată, în scopul de a face baterii cu litiu funcție mai bună, baterie nouă ar trebui să fie în termen de 12 ore de încărcare de 3 ori, atunci când este introdusă în energie electrică de uz casnic 220V tensiune, atunci când lumina roșie în lumina verde pentru finalizarea încărcării.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 25cm x 16cm x 12cm (9.84in x 6.30in x 4.72in)
Funcția ȚINE DE CALD
Principiu Încălzire Flexibil de încălzire din fibra de cip
Încălzire cald 3-4 ore
Nume De Brand WARMSPACE
Modul de încălzire Curent Electric de încălzire
Dimensiune Mănuși o mărime
Numărul De Model WS-G0120C
Baterie Cu Litiu 3.7 V/2000MAH
Interior captuseala Buna ML captuseala
Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Gen Unisex
Model Tip Mozaic
Numele Departamentului Adult
Textura de material Tech Material Impermeabil
Stil Moda
Material Cașmir,Poliester,Spandex
Tip De Element Mănuși & Manusi

Produse similare