Cel Mai Nou Buddha Față De Pernă Decorative Nunta De Pernă Cadou Personalizat Pentru (Două Părți) Tipărite Perna A9.30

25.15lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


Vă sunt binevenite pentru a ne trimite fotografiile dvs. pentru a crea un unic de pernă cadou pentru tine sau cei dragi.

Caracteristicile produsului: - Brand Nou 1 BUC Perna Acoperi Material: poliester de inalta calitate din bumbac,foarte moale Design tesatura: personalizate personalizate Manopera: închidere cu fermoar Invizibil, toate marginile sunt overlocked pentru a preveni luptă. Instrucțiuni de îngrijire: mașină de spălat și aer uscat. Utilizare: această pernă acoperă/pernele de acoperire este perfect atât pentru decor interior și exterior, ideal pentru a pune pe canapea,scaun,canapea,pat,fereastră sau masina. Dimensiune patrat: 8X8inch (20X20cm) 14x14inch (35x35cm) 16x16inch (40x40cm) 18x18inch (45x45cm) 20x20inch (50x50cm) 24x24inch (60x60cm) Dreptunghiular dimensiune: 14X18inch(35X45cm) 16X24inch(40X60cm) 18X30inch(45X75cm) 20X30inch(50X75cm) Toate capacele sunt cusut manual motiv, pot exista 2-3 cm (aproximativ 0.8-1.2 inch) abatere. 1. Produsul nu include perna interioara! 2. Fabrica noastra poate personaliza pentru alte dimensiuni, și dacă puteți furniza proba, putem face orice vrei. 3. Actural culoare poate fi un pic diferit cu poze din cauza luminozitatea de lumina. 4 .În scopul de a păstra culoarea proaspătă, Acesta va fi mai bine pentru a adăuga sare în apă pentru prima spălare. Perna in urma fata de perna sunt necesare pentru a demonstra efectul dorit, vânzările efective de produse nu includ perna de bază, vă rugăm să rețineți! !

1.Culoare Imagine așa cum se arată în figură. (Din cauza monitoare de calculator și de iluminat motive, poate exista un pic de culoare, sper că puteți înțelege) modelul de produs poate fi personalizat, asigurați-vă că aveți nevoie pentru a personaliza imaginea de a fi original HD imagine cu un pixel mai sus de 3000. Personalizate perdele de duș pot fi satisfăcute toate cerințele dumneavoastră pentru baie, oferindu-vă un loc confortabil. 2.Transport maritim: 1). Am expediat doar să-ți confirmi adresa de la Vilatudor.ro,vă Rugăm să asigurați-vă că dvs. de transport maritim adresa este corectă înainte de a plasa comanda,Toate comenzile ar fi de transport maritim în 1~4 zile lucrătoare de la confirmarea plății 2).Modul de transport maritim care este Vilatudor.ro Standard de transport,E-pack,China post air mail,ect,timpul normal de livrare este de 20~50 de zile,dar unele țări ar fi mai mare de 60 de zile. Dacă sunteți un cumpărător rus, vă rugăm să furnizați numele dvs. complet. Ca urmare a modificărilor în politica de logistică, avem nevoie de numele tau complet pentru a se asigura că puteți primi bunuri. 3.De plată, vă recomandăm să alegeți plata Prin ESCROW,ESCROW este sigur pentru cumpărător și vânzător,dacă aveți nevoie de a utiliza"alte"de plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau mesaj. 4.feedback Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul meu,dacă aveți orice întrebare cu privire la transportul maritim sau pe produs,vă rugăm să ne contactați prin trade manager sau trimite-ne mesaje .vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și pentru a rezolva problema. vă rugăm să nu lăsați rău feedback sau dispută deschisă, fără să ne contactați ,pentru că nu poate face nici un ajutor pentru problema ta,dar face doar rău pentru noi; Dacă te simți mai bine cu noi produse și servicii ,vă rugăm să ne dea 5 stele,vă mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Tip Fețe De Pernă Decorative
Nume De Brand shunqian
numărul de thread 400TC
Utilizarea Spitalul,Hotel,Casa
Numărul De Model fr-3
Stil Dobby
Model Simplu Vopsit
Model Tip Print
Dimensiune 20X20cm two sides, 35X35cm two sides, 40X40cm two sides, 45X45cm two sides, 50X50cm two sides, 60X60cm two sides
Caracteristică Eco-Friendly,Non-Toxice
clasa clasa a
Material Poliester / Bumbac
Tesatura Conta 40
Technics Nețesute

Produse similare