10buc 2.1 mm*5.5 mm tata-Mufa de Alimentare DC Adaptor Conector pentru cctv aparat de fotografiat DC Priza de Putere pentru Securitate CCTV aparat de Fotografiat Sistem

22.61lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


5.5*2.1 mm DC Putere de sex Masculin Jack Adaptor Conector pentru cctv aparat de fotografiat/led 100% de brand nou și de înaltă calitate produs Simplu și aspect Profesional pentru o cablare mai Ușoară pentru CCTV aparat de fotografiat / led de instalare a economisi timp și bani Ușor de utilizat Caracteristici: Masculin DC Priza de Putere cu plastic de construcție și de detensionare. Acest 5.5 x 2.1 mm Putere Plug-in dispune de un conector de alimentare end DC plug de sex masculin la un alt terminal pentru CCTV aparat de fotografiat conectat. Diametru interior plug:2.1 mm diametru Extern mufa: 5.5 mm Max Curent de sarcină:8A/12V Max Tensiune:3V~18V este o soluție perfectă pentru cei care doresc să facă personalizate cablu de alimentare. Acest aparat de Fotografiat CCTV DC Conector de Alimentare va oferi o conexiune de mare.

Pachetul include: 10buc DC Putere de sex Masculin Conector

Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 8cm x 7cm x 2cm (3.15in x 2.76in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Max Curent de sarcină 8A/12V
Numărul De Model DC-M
DC Plug Diametru(Exterior/Interior)
Nume De Brand Heniyond
Tip De Element Cabluri
Locul de Origine Shenzhen, China
Sarcină maximă Tensiune 3V~18V
Dimensiune dc5.5*2.1mm
CCTV DC Power Jack CCTV DC Putere de sex masculin Conector Jack
Plug Type US

Produse similare