Nou!Keyestudio UȘOR plug Bluetooth 2.0 Module pentru arduino

36.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descărcați PDF pe website:www.keyestudio.cc

Notă:

Acest modul ar trebui să fie utilizat împreună cu ușor-plug bord de control, link-ul de la placa de control este după cum urmează:

Introducere

Acest modul Bluetooth poate obține cu ușurință în serie transmisie de date fără fir. Frecvența de operare este printre cele mai populare 2.4 GHz ISM bandă de frecvență (de exemplu, Industriale, științifice și medicale). Se adoptă Bluetooth 2.1+EDR standard. În Bluetooth 2.1, semnal transmite momentul de diferite dispozitive se ridică la un interval de 0,5 secunde, astfel încât volumul de muncă al cip bluetooth poate fi redusă substanțial și mai mult timp de dormit pot fi salvate pentru bluetooth.

Specificație de Interfață: plug Ușor protocolului Bluetooth: Bluetooth 2.1+ EDR standard protocolul USB: USB v1.1/2.0 frecventa de Operare: 2.4 GHz ISM banda de frecvență de Modulație modul: Gauss frequency Shift Keying putere de Transmisie: ≤ 4dBm, a doua etapă Sensibilitate: ≤-84dBm la 0,1% Rata de Eroare de Bit viteza de Transmisie: 2.1 Mbps(Max)/160 kbps(Asincron); 1Mbps/1Mbps(Sincron) caracteristică de Siguranță: Autentificare și criptare Suportate de configurare: Bluetooth serial port (majore și minore) Tensiune de Alimentare: +3.3 VDC 50mA temperatura de Operare: -20 la 55 de mostre de cod: int val; int ledpin=13; void setup() { Serial.begin(9600); pinMode(ledpin,OUTPUT); } void loop() { val=Serial.read(); if(val=='a') { digitalWrite(ledpin,MARE); întârziere(250); digitalWrite(ledpin,LOW); întârziere(250); Serial.println("Hello keyes!"); }}

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 16cm x 16cm x 2cm (6.30in x 6.30in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model modulul bluetooth 2.0
Nume De Brand keyestudio

Produse similare